Categories POKLONI I AKCIJE

Počeo je PRE-HOLIDAY GIVEAWAY!

LISCA “CHARLENE” set 

Sofisticirane dame, koje donjem vešu prepuštaju da govori samo za sebe, zasigurno će blistati u smelom push up grudnjaku »Charlene«, koji zavodi kombinacijom biranih materijala: udobnošću glatkog mikro pletiva u boji nežne breskve, koje ženstveno prekriva providna mrežica sa printom tačkica u crnoj ili boji breskve.

Grudnjak optimalno prileže telu, a postavljene korpice pobrinuće se za raskošan i zavodljiv dekolte pa je grudnjak pravi izbor ispod gornje odeće sa dubokim izrezima. Tačku na i grudnjaku daju naramenice sa ukrasnom aplikacijom tački, u potpuno kontrastnoj, bicolor kombinaciji breskve i crne. Za zavodljiv izgled push up grudnjak dopunite brazil gaćicama ili nekim drugim gaćicama iz istoimene serije donjeg veša »Charlene«.

2 komentara

  1. Smatram da je najpre vazno znati koji tip koze imamo, onda je sve mnogo lakse. Biracemo puder po tipu koze. Sto se nijanse tice, najbolje je u radnji isprobati na licu. Ali treba imati na umu da posle nekog vremena oksidisu i da to blago menja nijansu na kozi.tako da moj savet je uvek svetlija nijansa, nju je lakse korigovati.

  2. Divno,svaka čast.Delite pregršt predivnih nagrada.Poslala sam svoju priču mejlom.Odlični ste,samo tako nastavite.Svakodnevno vas pratim.Sve pohvale upućujem i časopisu”Lepota i zdravlje”.koji obavezno kupujem svakog meseca.Pozdrav svima koliko vas ima od vaše verne Vesne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA