Categories POKLONI I AKCIJE

Testirajte novi Eucerin® Hyaluron-Filler noćni intenzivni serum

Zaljubljenica ste u kozmetiku? Pomno pratite dešavanja na beauty polju i uživate u isprobavanju novih proizvoda? Pa zašto onda ne biste učestvovali u našem malom beauty testemonijalu?! Naime, nudimo vam mogućnost da budete jedna od šest dama koje će dobiti priliku da među prvima testiraju novi Eucerin® Hyaluron-Filler noćni intenzivni serum i u novembarskom broju našeg štampanog izdanja (na kiosku 20. oktobra) podele sa nama i našim čitaocima svoje utiske.

U čemu je tajna višestrukog antiejdž efekta ovog seruma?

Novo pakovanje Eucerin® Hyaluron-Filler noćnog intenzivnog seruma sastoji se iz dve odvojene komore koje sadrže različite formulacije. Laganim pritiskom na pumpicu, njihovi sadržaji se kombinuju kako bi koži pružili višestruki antiejdž efekat – obnavljanje teksture, intenzivnu hidrataciju i popunjavanje čak i dubokih bora. Kremasta emulzija koja se nalazi u beloj komori sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine. AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja, čime se poboljšava tekstura kože i podstiče njena regeneracija, dok glicin saponini stimulišu prirodnu sintezu hijaluronske kiseline u slojevima kože gde najdublje bore nastaju. Transparentni, osvežavajući gel-serum u srebrnoj komori kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok ona kratkog lanca – koja je 40 puta manja – prodire u dublje slojeve, gde duboke bore nastaju, i efikasno ih popunjava.

Šta o njegovim benefitima kažu studije?

Kliničke i dermatološke studije potvrdile su dobru podnošljivost Eucerin® Hyaluron-Filler noćnog intenzivnog seruma kod svih tipova kože i dokazale značajne efekte dvostruke formulacije ovog preparata na izgled kože uključujući:

* Poboljšanje teksture i stimulisanje regeneracije kože
* Popunjavanje čak i dubokih bora
* Intenzivnu hidrataciju

KAKO DA SE PRIJAVITE ZA UČEŠĆE U TESTEMONIJALU?

Sve što treba da uradite jeste da nam što pre na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona). Na adresu šest najbržih čitateljki stići će bočica Eucerin® Hyaluron-Filler noćnog intenzivnog seruma, koji će imati priliku da ga testiraju naredne dve nedelje. Nakon toga, kada se bolje upoznate sa vašim novim beauty saveznikom, na isti mejl pošaljite nam jednu fotografiju sa njim, kao i svoje utiske o teksturi Eucerin® Hyaluron-Filler noćnog intenzivnog seruma, osećaju nakon njegovog nanošenja na kožu, efektima… A svoje male recenzije potražite u novembarskom broju „Lepote & zdravlja“. S nestrpljenjem ih iščekujemo!

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA