Celebrity inspiracija: Kakve nokte nose poznate ličnosti?

by | oktobar 28, 2022
Kakve nokte nose poznate ličnosti

Otkrivamo vam kakve nokte nose poznate ličnosti ovih dana, ukoliko vam fali inspiracije za narednu posetu salonu lepote…

Svako ima svoje izvore inspiracije kada je u pitanju sledeći odlazak u salon ili DIY manikir verziju. Neki vole Pinterest, neki zaranjaju duboko u #nailart hashtag , a neki se oslanjaju isključivo na specifične trendove koje su stručnjaci naveli kao najpopularnije.

Neki od naših omiljenih manikir inspiracija, međutim, dolaze direktno sa ruku Holivuda. Jer hajde da se suočimo sa tim, ko osim naših omiljenih slavnih dama ima divlje talentovane umetnike za nokte na speed dial-u i mnogo razloga isproba niz nail trendova, od neobičnih do potcenjenih?

Članak se nastavlja posle reklama

Dakle, ako tražite malu pomoć u odeljenju za kreativnost, ne tražite dalje. Evo svih naših omiljenih slavnih manikira…

Kakve nokte nose poznate ličnosti?

Jennifer Lopez

Nakon što je na minut prigrlila minimalistički manikir merlo nijansi, J.Lo je odlučila da krene drugim putem, sa sjajnom umetnošću noktiju bukvalno personalizovanom za nju. Znaš da si fensi kada možeš da nosiš svoje ime na noktima!

Članak se nastavlja posle reklama

Kendall Jenner

Ona se nedavno udružila sa svojim najboljim prijateljicama  Hailey Bieber i Justin Sky kako bi podelila sliku manikira epskih razmera. Trio je bio u trendu, ali Jennerkin maslinasto zeleni lak za nokte nam je zaista privukao pažnju.

Članak se nastavlja posle reklama

Kakve nokte nose poznate ličnosti- Rihana

Rihanna je možda provela poslednjih nekoliko godina postajući mogul lepote, dizajnerka donjeg veša, a nedavno i majka, ali to ne znači da je napustila svoju prvu ljubav – muziku. U stvari, upravo je otkrila preko Instagrama da će ove godine voditi emisiju Super Bowl na poluvremenu 2022. Pevačica je podigla američki fudbalski fudbal i dok su oči većine ljudi u početku jurile ka NFL sigilu istaknutom na strani lopte, mi smo se stalno vraćali na šik i klasičan francuski manikir loše devojke.

Članak se nastavlja posle reklama

Hailey Bieber

Znate šta je još ukusnije šik od glaziranih noktiju Hailey Bieber? Čokoladna verzija! Sa istim sedefastim sjajem, ali u neprozirnijoj čokoladnobraon nijansi, jedino što je nedostajalo su prskalice.

Članak se nastavlja posle reklama

Dove Cameron

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails by Juan Alvear (@byjuanalvear)


Došavši na crveni tepih MTV VMA sa goth lookom, Dove Cameron je oživeka sve naše tinejdžerske snove.Njena 3D umetnost noktiju upotpunjena metalik srebrnim šiljcima, dijamantima, crvenim ružama i drugim hirovitim oblicima je posebno privukla pažnju.

Olivia Rodrigo

Članak se nastavlja posle reklama

Prepustite pevačici tri puta nagrađenoj Gremijem da uskladi svoj manikir sa svojom gitarom. Sjajna (a ipak raspoložena) nijansa duboke, bogate crvene (sa belim tačkama za dodir suptilne umetnosti noktiju), njena estetika je (srećom) vrsta koju možete kopirati sa samo dva laka i alatom za tačkanje.

Kakve nokte nose poznate ličnosti- Lily Allen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails by Juan Alvear (@byjuanalvear)

Prikladno je da je udata za zvezdu Stranger Things Davida Harbora (Hopere, volimo te!), jer njen „blob“ manikir izgleda kao da je došao pravo iz Upside down sveta.

Članak se nastavlja posle reklama

Vanessa Hudgens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Ombre nokti su i te kako u modi, a zlatkaste nijanse idealne su za jesen: A to očigledno jako dobro zna i Vanessa.

Kourtney Kardashian

Članak se nastavlja posle reklama

Što se svadbene lepote tiče, sve je u detaljima. Zato je bolje da verujete da smo čekali sa suspregnutim dahom da vidimo izbliza snimke svadbenog manikira Kourtney Kardashian. Poznata umetnica noktiju Kim Truong nam je dozvolila da bliže pogledamo njen ručni rad- crveni french manikir. A za slučaj da se pitate, za detalje koristila je Swarovski kristale.

Kakve nokte nose poznate ličnosti- Selena Gomez

Svako ko je bio tamo tokom Selenin dana na Jutjubu zna da je ona rock devojka u srcu. I zato nije iznenađenje što često koristi crni lak. Ali pošto je i dalje jedna od najšik žena na svetu, ona je, naravno, uspela da od estetike napravi savršenu mešavinu punka i uglađenog.

 

Lepota i zdravljenailsbyzola via Instagram;