Flawless Match – tečni puder koji se prilagođava tebi!

by | jun 29, 2023

Kvalitetna podloga je ključ da ti šminka koju si ujutru nanela traje celog dana. Dobar tečni puder, uz to, i hidrira kožu i štiti od spoljnih uticaja. Raspitala si se i odabrala pravu nijansu tečnog pudera ali i dalje nisi potpuno zadovoljna. Osećaš “težinu”, nije ujednačen i nekako se ne poklapa sa tvojim tenom. Jednom rečju, sa njim jednostavno to nisi ti.

Ali Avon je, vodeći se upravo ovim izazovima, kreirao najnoviji tečni puder Flawless Match, koristeći specijalnu “Smart match” tehnologiju. 3D pigmenti se jednostavno kombinuju tako da precizno odgovaraju tvojoj jedinstvenoj koži i daju joj prirodan ton. Sadrži i hijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu i daje ti prirodan, lagani osećaj za kojim svi čeznu. Flawless Match štiti i od štetnih efekata sunca jer sadrži zaštitni faktor SPF 20.


Avon je na taj način kreirao prirodnu podlogu koja voli tvoju kožu. Tvoja koža, samo bolja. Tako da možeš izgledati kao ti, osećati se kao ti i jednostavno biti svoja!

Žene širom sveta krase različiti tipovi kože i raznolike boje tena. Svaka je lepa na svoj način. Proučavajući njihovu raznolikost Avon je razvio široku paletu pudera Flawless Match koja je pogodna za sve tipove kože. 20 smart match nijansi slave našu individualnost! A kako bi upotpunila natural look proveri kako tvoja nijansa ide uz genijalnu Lash Genius maskaru!

Novi Flawless Match dostupan je u Avon brošuri od 1. juna po ceni od 1.099 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs.

Možeš ga poručiti onlajn, a stiže direktno na tvoju adresu!