Lisca kupaći za svaku građu

by | jun 5, 2023

Odvažne, energične boje i živahni printovi karakterišu modele koji lepo prijanjaju uz telo i u koje ćeš se jednostavno zaljubiti. U njima ćeš biti najbolja verzija sebe – od maženja na plaži do uživanja u piću uz bazen. Dakle, kako pronaći savršeni Lisca kupaći kostim koji će istaknuti ono najbolje u tebi?

Duge noge

 

Uvek su ti govorili da su tvoje noge nešto najlepše na tebi? Pokaži ih – izaberi kupaći sa visoko izrezanim donjim delom koji produži liniju, lepo naglasi duge noge, suzi struk i oblikuj peščani sat. Spoji ga sa razigranim, printanim gornjim delom u stilu balkoneta, koji usmeri pažnju na dekolte i dopuni izgled nadahnut Brigitte Bardot.

Elegantna ramena

Imaš li uža ramena, naglasi dekolte kupaćima sa tankim  naramenicama i mladalačkim bando ili balkonet krojem grudnjaka. Poigravaj se sa naramenicama – ukrsti ih na leđima ili nosi grudnjak bez njih kako bi telo ravnomerno uhvatilo sunce. Za koktele uz zalazak sunca odeni laganu letnju haljinicu sa detaljem na ogrlici koji razotkriva suncem okupana ramena.

Veće grudi

Imaš li veće poprsje, izboru kupaćih moraš posvetiti još više pažnje. Izaberi grudnjake sa žicom, koji će grudi lepo podupreti i malo ih podignuti, te nešto širim naramenicama koje će udobno držati težinu tvojih grudi, a sve će pridoneti zavodljivom dekolteu. Sliku dopuni nižim donjim delovima kupaćeg, koji naizgled produžuju liniju i uravnotežuju građu.

Sportska građa

Vitka si, imaš vitke noge, ali čvrstu građu? Naglasi uzak struk i dobićeš obline peščanog sata. Izaberi kupaći sa naborima ili push up efektom da vizualno povećaš grudi. Ako si radije pokrivenija, izaberi jednodelni kupaći sa pojasom, koji čini da struk izgleda uže, a građa skladnije.

Raskošne obline

Budi ponosna na obline kakve su imale boginje. Naglasi samopouzdanje jednodelnim kupaćim smelih cvetnih ili leopard printeva i jednobojnih dodataka koji vizualno malo suze liniju. Dakako, možeš izabrati i dvodelne varijante. Za štih klasičnog holivudskog glamura kupaći dopuni podudarajućim printanim ogrtačem.

Kruškolika građa

Za tvoje ženstvene bokove, jake noge i uski gornji deo tela biće primeren kupaći koji će izgled uravnotežiti. Boje, kao što su olujno plava i koralna, jednostavnim, elegantnim siluetama udahljuju energiju, dok blještavi metalni detalji hvataju sunčevu svetlost i usmeravaju pažnju na gornju polovinu tela. Nadasve nosive su i gaćice sa vezivanjem sa strane, koje omogućuju da ih zavežeš više ili niže, kako ti drago.


RedakcijaFoto Lisca