Prelistavanje! Šta donosi novembarski broj „Lepote i zdravlja“?

by | 20 oktobra, 2021
novembarski broj Lepote i zdravlja

Zavirite sa nama u novembarski broj Lepote i zdravlja!

– Mentalno zdravlje, samoprihvatanje i saosećanje sa samom sobom novi su psihološki, možemo reći i opšte zdravstveni, koncepti, koji polagano dolaze u sferu našeg interesovanja – piše u „pismu urednice“ novembarskog izdanja Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina Lepota i zdravlje. – Oni probijaju barijeru naših starih navika da se prema sebi odnosimo kritički, sa sklonošću ka samooptuživanju i posledičnom osećaju krivice.

– I zato, pozivamo vas da se podsetite da ste vi sami osoba koja je zadužena za sopstvenu sreću, a ne vaš partner, deca ili kompanija za koju radite. Iz tog razloga, zaboravite na trenutak na druge – i naučite da sami razumete, prihvatite i utešite sebe.

Uživajte u novembarskom izdanju!

Novembarski broj Lepote i zdravlja donosi…

#1 Novi, jesenji mejakap trendovi: Suptilni ili odvažni potpis?

Oba, jer – kad je mejkap u pitanju – ove sezone stroga pravila ne postoje. Sve zavisi od situacije!

 

#2 (Hair)Transformacija: Šta vaša kosa govori o vama?

Naše smele sagovornice poverile su nam šta ih je tačno podstaklo na drastičnu promenu frizure ili boje kose (ili čak na niz takvih promena!), kao i šta su im sve – kako na ličnom tako i na profesionalnom planu – te transformacije donele.

#3 Te jesenje kombinacije

Mantil, jakna ili kaput? Ne, ne morate da birate! Sasvim je u redu i ako ste pomislili da su vam sva tri komada potrebna, čak neophodna. Tu smo da predložimo i kombinacije sa svim ostaim basic stvarčicama (i aksesoarima!) za hladne dana pred nama.

#4 Kako da se pokrenete (i kada vam stvarno nije do toga)

Osmislili smo efikasne strategije da se izborimo protiv pet najčešćih izgovora koji nam služe da izbegnemo trening. Od „loše sam spavala“ preko „još uvek imam upalu mišića od prethodnog treninga“ do „jednostavno me zaista, ali ZAISTA mrzi“ – pokrili smo ih sve.

novembarski broj "Lepote i zdravlja"

#5 Isprobali smo: Biohakovanje

Samooptimizacija – potraga za načinima da postignemo vrhunske fizičke i mentalne performanse – rastući je trend. Ali može li nam, i koliko, zaista pomoći da postanemo zdraviji? Anketirali smo vodeće eksperte da bismo saznali odgovor na to pitanje.

novembarski broj "Lepote i zdravlja"

Pročitajte i… Njena priča: Jelena Ivanović nam je otkrila kako je naučila da prihvata promene koje dolaze sa zrelošću

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.