Nova frizura pevačice Ciare nateraće vas da dva puta razmislite o bob hair stilu!

by | oktobar 24, 2022
Nova frizura pevačice Ciare

Nova frizura pevačice Ciare je toliko savršena, da će svako poželeti da je isproba!

Pevačica Ciara poznata je po tome što se ne boji da isprobava nove frizure. Nakon nedavnih platinastoplavih „tupih“ šišaka, Ciara se odlučila na novu tranformaciju koja je, uzgled budi rečeno, najtraženiji hair trend ove godine! Evo o čemu se radi.

Nova frizura pevačice Ciare

Frizerka Cesar Deleon Ramirez, koja je takođe bila umetnik iza njenih majstorski napravljenih zaštitnih pletenica za naslovnicu magazina Allure, zadržala je Ciarine tamnosmeđi koren blago uklopljene na temenu, dajući platinastoplavim tonovima pepeljasti podton.

Članak se nastavlja posle reklama

Šiške su sečene do ispod obrva, a dva sloja dosežu do jagodica. Ravan wofl cut dobio je suptilnu dimenziju, a kosa meko pada ispod ramena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciara (@ciara)

Iako je ovo verzija koja je najtačnija najnovijem „vučijem“ trendu, Ciara jei  ranije nosila varijante wolf cut frizure. Tokom Nedelje mode u Njujorku, svoju kosu je transformisala u dugu tamnu varijantu. Bio je to izgled koji je nosila za modnu reviju Toma Forda za proleće/leto 2023.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo je samo najnoviji u nizu stilova koje je pevačica: od kremaste narandžaste boje kose do prelepe tanke slojevite kose sa zavesa šiškama, čini se da nema izgleda koji Ciara neće savršeno poneti!

Članak se nastavlja posle reklama

Jennifer Lopez promenila frizuru: Evo kako je ponela popularni hair trend!

Lepota i zdravljeLeon Bennett / Stringer via Getty Entertainment