Izbegnite ove greške! Antitrend letnji modni dodaci koje ne treba nositi nakon 40-te!

by | jun 13, 2023
Antitrend letnji modni dodaci

Antitrend letnji modni dodaci i te kako mogu upropaste ceo stil… 

Za leto, svako od nas ima posebnu kolekciju dodataka, koji karakterišu sezonske promene. Dakle, po toplom i sunčanom vremenu, menjamo crne torbe za bele, a za odmor na plaži biramo pletene tašne. Ešarpe i šeširi sa širokim obodom sada služe kao ukrasi za glavu, a nakit postaje svetao i veliki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Članak se nastavlja posle reklama

Međutim, nije sve što je relevantno ove sezone pogodno za odrasle žene. Neki letnji dodaci su napravljeni za dečiju ili tinejdžersku garderobu, pa bi ih se u 2023. trebalo jednom zauvek otarasiti!

Antitrend letnji modni dodaci koje ne treba da nosite nakon 40-te

Traka za glavu

Privlačna široka ešarpa se savija i vezuje tako da krajevi ostaju na vrhu glave i formiraju look. Nekada su takav detalj koristile sve modne ličnosti, ali sada je prikladan samo za mlađe generacije. Međutim, ne primoravamo vas da se odreknete svog omiljenog dodatka. Naprotiv, sa njim možete kreirati elegantan i luksuzan izgled tako što ćete na glavu vezati svilenu maramu i vezati je na dnu gde je rep.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj, na prvi pogled, skroman detalj može preobraziti ženu i dati joj svežinu i mladost. Pored toga, ova tehnika je sada karakteristična za nekoliko trendova odjednom: „tihi luksuz“, prepi stil i 90-e.

Članak se nastavlja posle reklama

Veliki povratak bisera u 2023: Evo kako da ih nosite

Narukvica od perlica

Članak se nastavlja posle reklama

Nemoguće je odoleti bestežinskim kuglicama – to znamo od sebe, posebno tokom letnjeg odmora. Međutim, ako želite da izgledate dostojanstveno i skupo, onda ćete morati da se odlučite za velike zlatne ili srebrne narukvice. Nakit može biti tvrd, od velikih karika ili od tankog lanca sa kamenom.

Članak se nastavlja posle reklama

Takvi proizvodi će samo naglasiti eleganciju vaših ruku i dati eleganciju celom looku, bilo da je u pitanju odelo ili slip haljina. Takođe možete da uskladite masivne narukvice.

Antitrend letnji modni dodaci- torbe u oblicima

S obzirom da leti u garderobi želimo više jarkih boja i neobičnih oblika, mnoge žene biraju torbe u obliku cveća, srca, usana ili mašnica kako bi upotpunile svoj izgled. Bez obzira na trendove, takvi dodaci su prolazni, a kvalitetna kožna torba se ne može porediti sa njima.

Članak se nastavlja posle reklama

Za toplu sezonu nastavite da birate teksturirane proizvode, menjajući samo tamnu paletu u pastelnu: dajte prednost bež, roze, plavim, žutim, lila tonovima.

Šarene minđuše

Članak se nastavlja posle reklama

Šta nositi uz večernje haljine dok hodate šetalištem? Duge svetle minđuše – tako barem misli većina žena, pokušavajući da izgleda luksuzno uz odabran asesoar. Međutim, viseće minđuše, modeli sa brojnim kamenjem, minđuše u boho stilu često izneveravaju svoje vlasnike, stoga, da ne bi rizikovali, uvek daju prednost minimalizmu. Neka vaše ušne školjke budu naglašene velikim minđušama, lakoničnim karikama ili minđušama sa kamenjem.

Lepota i zdravljeDariia Chernenko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Elena Boltunova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images