BRITNI SPIRS izudarala dečka?

by | april 15, 2010

Britni Spirs navodno je prošle nedelje istukla svog agenta i dečka Jasona Trevika. Kako prenosi X17, do incidenta je došlo prošlog utorka, u automobilu, a prema rečima svedoka, problematična pevačica je svog dragog pet ili šest puta opalila po licu.

– Britney je bila jako uznemirena i činilo se kako na Jasonu, dok ga je udarala, iskaljuje frustracije nakupljane dugi niz godina. Nije to bes samo zbog jedne svađe. Izgleda da stvarno mrzi tog tipa. Zašto bi tako nešto radio nekome koga voliš? – navode svedoci.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Britni SpirsDa Britni i Jason imaju velikih problema u vezi, šuška se već duže vreme. Pre otprilike mesec dana objavljeno je kako su prekinuli nakon brojnih svađa, zbog „nepomirljivih razlika“. Glasine se tada pevačica brže-bolje potrudila opovrgnuti tako što je svog dragog odvukla u šoping i nije ga ispuštala iz ruku. Jason se pritom ponašao kao džentlmen – sve vreme otvarao vrata automobila i butika i nosio joj stvari.

 

No, nekoliko dana kasnije, ponovno nisu više delovali toliko srećno. Paparaci su je snimili kako izlazi iz kuće Jasona raščupana, s razmazanom šminkom i velikom modricom na levoj ruci. Da li je i to posledica nekog fizičkog obračuna para, nije poznato.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Izvor: Bravo.rs

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: