Detalji koji DIŽU CENU odeće na vama

by | decembar 28, 2009

Svečana večernja tašna može da bude sama po sebi dovoljno glamurozan detalj koji će delovati kao nakit i uz jednostavnu odeću: opšivena perlama, biserčićima, šljokicama, od zlatne ili srebrne kože, satena, čipke, lamea…


Članak se nastavlja posle reklama

Detalji i stajlingUkrasni lanac za takvu tašnu čini je još elegantnijom, a haljinu uz koju se nosi još svečanijom.

Tašnica u šanel stilu ide uz elegantne baletanke ili cipele i sandale sa modernim visokim potpeticama i platformom.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Moderne su i večernje tašne u retrostilu iz vremena sedamdesetih, nabrane, od meke kože, često zmijske, sa metalnim okovom koji se završava kuglicama. Po pravilu se nose u ruci, mogu po dimenzijama biti i nešto veće nego klasične večernje, piše „Politika Magazin“.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Ako su od kože reptila, a nemate i cipele od istog materijala, onda bi bar kaiš trebalo da bude istovetan, a mogu ga zameniti i duga svilena ešarpa ili široki šal.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Najzad, pravilo je da što je tašna kitnjastija ili uočljivija, to bi ostali detalji trebalo da budu „mirniji“.

Kaiš je idealan detalj za podizanje cene kompleta koji nosite. Pod uslovom da i ma upadljivu šnalu ukrašenu štrasom, ili je širok, lakovan.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Nekoliko srebrnih ili zlatnih lanaca koji padaju na kukove i od običnih pantalona načiniće svečane. Ove sezone veoma su modrni lanci ukrašeni krupnim staklenim kamenčićima, koji deluju vrlo privlačno oko (obavezno) vitkog struka.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Duge rukavice pristaju uz haljinu bez rukava, duboko dekoltovanu, ili u gornjem delu kao top. Bogata ogrlica od nekoliko redova crnih staklenih perli ili samo jedan niz bisera pristajaće uz haljinu ili svečani satenski kostim, kao i bogate naušnice ili samo jedan veliki atraktivan broš od kristalnih kamenčića.

 

Važno je da i u novogodišnjoj noći ostanete dosledne svom već izgrađenom stilu, da se u onome što budete odabrali osećate prijatno i udobno i da ne preterate u kićenju nakitom i detaljima.

Članak se nastavlja posle reklama

 

detalji i stajling

Tagovi: