FERGI se ubija u alkoholu zbog nevernog muža

by | decembar 4, 2009

Fergi, FergieFergi sve češće traži utehu u alkoholu pošto se našla u središtu skandala zbog nevernog muža, kažu dobro upućeni izvori.

Fergi je bila duboko potresena saznavši da je suprug Džoš Duhamel prevario sa striptizetom Nikol Forester, ali ipak je odlučila da pređe preko svega.

Članak se nastavlja posle reklama


Ipak, pošto je saznala da se Džoš iza njenih leđa viđao sa tom fatalnom plavušom, Fergi se potpuno slomila, kažu njeni prijatelji. Pevačica poznata i po svom fanatičnom režimu vežbanja viđena je u društvu glumice Kejt Hadson dok je pokušavala da utopi tugu zbog nestašnog supruga u alkoholu. Dve prijateljice su navodno ispijale bezbrojna pića do kasno u noć, piše „The National Enquirer“.


Članak se nastavlja posle reklama

– Fergi je bila jako tužna, a Kejt ju je strpljivo slušala. Videlo se da je u depresiji, bez obzira na to što u javnosti ne želi da razgovara o tom mučnom događaju. Džošu je sve oprostila, ali ipak je to još muči. Bila je vidno pijana i Kejt joj je pomogla da dođe do auta – ispričao je svedok tog događaja.


Članak se nastavlja posle reklama

Inače, gore spomenuta Nikol je prošla detektor laži na kome je potvrdila da je imala maratonski seks sa Džošom i nazvala ga svojim dosadašnjim najboljim ljubavnikom.


Članak se nastavlja posle reklama

Prema nekim izvorima, osnovni uzrok krize njihovog braka je to što se vrlo malo viđaju.

Tagovi: