Hladnim kašikama protiv PODOČNJAKA

by | januar 1, 2010

podocnjaciDoček Nove godine je bio nezaboravan, a i tvoj izgled. Ako želiš da i u reprizi novogodišnje noći zablistaš evo kako ćeš ukloniti najupečatljiviji znak dobrog provoda – podočnjake.

– Dve kesice kamilice prelijte kipućom vodom i ostavite pokopljene desetak minuta. Kada se prohlade stavite ih na oči – savetuje šminkerka kozmetičkog salona „Kutak za dame“.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Ona dodaje da je najbolje leći, podići noge na jastuk dok držite kamilicu na očima. „Tako ćete se kompletno relaksirati:“

 

Protiv podočnjaka se možete boriti i kupovnim gelovima. „Ponuda u parfimerijama i apotekama je odlična. Odaberite onaj čijem proizvođaču najviše verujete, a možete kupiti i nekoliko kako biste proverili koji vam najviše odgovara“, savetuju u kozmetičkom salonu i otkrivaju jedan stari provereni recept:

Članak se nastavlja posle reklama

 

– Uzmite dve kašike za supu i držite ih u frižideru dok ne postanu hladne. Zatim ih stavite na podočnjake. Videćete – učinak je fenomenalan. Ali, ne preterujte – kašike ne stavljajte direktno na led u zamrzivaču.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Kada podočnjaci nestanu našminkajte se potpuno drugačije nego za sam doček.

Članak se nastavlja posle reklama

 

– Devojke koje su Novu godinu dočekale u vamp izdanju neka se sada transformišu u ‘skromne’ lepotice kod kojih se šminka gotovo i ne primećuje: roze rumenilo i senka, olovka boje usana, bezbojan sjaj sa šljokicama za usne, na primer. Tako ćete dokazati da ste u svakom izdanju neodoljivi.

Članak se nastavlja posle reklama

 

(MONDO)

Tagovi: