Izaberite pravu torbicu za sebe

by | maj 10, 2010

Drage moje,
Nadam se da ste mi dobro i zdravo. Polako se bližimo letu, i vreme je da se razmišlja o letnjim odmorima 🙂 ja iskreno jedva cekam..

Ove nedelje pricamo o torbicama…nadam se da će vam se svideti stvari koje sam pripremila za vas. Ako neko od vas ima neki look koji želi da kopira, naravno za manje novca, i dalje mi pišite na [email protected].

 

Članak se nastavlja posle reklama

Do sledece nedelje, ostanite mi lepe i zdrave…

 

Emina

Članak se nastavlja posle reklama

 

Prava torba.
Vi zaista možete napraviti veliku transformaciju odeće sa pravom torbicom. Izbor je beskrajan, ali antilop je super za dan, ali zlatna i srebrena koža dodaje instant šik za veče.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Torba

Članak se nastavlja posle reklama

 

Držite se klasike.
Ako ste dovoljno srećni da možete sebi da priuštite dizajner torbu , za mene je veća investicija da se držite stila koji će trajati pod testom vremena nego zadnji ‘it’ torbu. Kada kupujete torbicu potražite klasični oblik i boju kao što je crna i ten.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Klasicna torba

 

Članak se nastavlja posle reklama

Pismo torbica.
Zamjenite svoju normalnu dan torba za slatku pismo torbicu. Jednostavan način da se promeni vaš poslovni outfit za noćni izlazak je da umesto svakodnevne torbice nosite pismo torbu, ne morate da se presvlačite samo torbicu zamenite za dobar stil i dodir glamura.

 

Pismo torbica

Članak se nastavlja posle reklama

 

Torbica za maleni struk.
Ako imate mali struk, odaberite torbu koja će da visi iznad struka, to će privući oči tvom malenom struku i pomoći da ga više istakne.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Dijaz

 

Zapamtite proporcije.
Kada birate novu torbu, uvek je isprobajte ispred ogledala jer bilo koja torbica neće pristajati uz vašu proporciju tela. Ogromna torba može izgledati smešno na vrlo tankim ili niskim ženama.

 

Dimenzije torbe

 

Kim Kardašian za manje novca.

Crni Boyfriend Blazer – H&M 9.95€
Beli Tanktop – H&M 4.95€
Skinny Jeans – Gina Tricot 39.95€
Nude Lace-Up Peep Toe Sandale – Nelly 29.00€

 

Kim Kardasian za manje novca

 

Alice & Olivia Chevron Haljina.
Ja zaista moram imati ovu haljinu, izgledala bih odlično, sama da se nosi, a super izgleda i sa crnim helankama. Prava Alice + Olivia Chevron haljina se može naći na ShopBop.com za €368. Kopija ove haljinice se može naći na LuLus.com sa cenom od €55, zašto da ne kada već možete uštedeti €313 🙂 .

 

Alice & Olivia Cheveron Haljina

 

Tagovi: