Kako reći da ste nezadovoljni SEKSOM

by | april 18, 2010

Ako ste od partnera ili partnerke očekivali više i nameravate da uputite kritike na račun seksa koji imate, najbitnije je da izaberete prave reči i da budete diplomata.

los seks


Izbegavajte direktne optužbe
Ako niste zadovoljni seksom, nemojte to nikako držati u sebi. Najbolje je da o svemu razgovarate sa partnerom, ali na takav način da ne razljutite partnera. Morate izabrati pogodan trenutak i prave reči kojima ćete započeti i voditi razgovor.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Ne upoređujte sa bivšima
Ako ste sa prethodnim partnerom navikli na određene stvari u seksu, koje su vam možda više odgovarale i sada vam nedostaju, nemojte to direktno prebacivati partneru.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Pokušajte da ono na šta ste navikli, u novu vezu ubacite kao eksperiment, želju za nečim novim. Ako vaš sadašnji partner nije navikao na stvari koje ste izvodili sa bivšim, nemojte to pominjati i prigovarati. Rasprave oko bivših, i kakvi su oni bili ne vode ničemu dobrom i najbolje je ne pokretati tu temu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Da li lagati?
Partneri uglavnom nakon seksa očekuju da kažete da je sve bilo dobro i da ih pohvalite. Ali šta raditi ako nije bilo tako? Ako, na primer, žena nije doživela orgazam, muškarcu mora biti jasno da se baš i nije pokazao i da tu nekim pohvalama nema mesta. Slično je i sa nezadovoljstvom muškaraca iskazanim ako nisu zadovoljni nakon oralnog seksa.

 

Članak se nastavlja posle reklama

U ovakvom situacijama, najbolje je da se razgovor obavi kasnije, kada su partneri dobre volje. Tada razgovor može biti iskren, pa čak možda i zabavan.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Zaključak je da se o seksu razgovara onda kada se ne praktikuje i kada njime niste opterećeni.

 

Izvor: Mondo

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: