MAJKL Džekson: Poslednji sati na papirićima

by | septembar 14, 2009

majkl dzekson


Majkl Džekson je u svojim poslednjim trenucima života ostavio nekoliko poruka na stikerima koje je lepio po svom ogledalu, a njihov sadržaj mogao bi da objasni šta je kralju popa bilo na pameti sve do pred smrt. Ostavio je četiri papirića, neki su mu služili kao podsetnici, a neki su bili tek zapisane misli.


Članak se nastavlja posle reklama

„TAKO SAM ZAHVALAN ŠTO SAM MAGNET ZA ČUDA“
Prijatelji veruju kako je ova poruka znak da je Majkl planirao da potraži pomoć za odvikavanje od lekova jer se fraza ‘magnet za čuda’ koristi u američkim grupama za samopomoć.


„LJUBAV, BEZ NASILJA ZAUVEK“ I „SETI SE PREDIVNEUDUĆNOSTI OBEĆANE ZA SUTRA“
Te dve misli bile su napisane na istom papiriću, jedna ispod druge. Jedan od Majklovih prijatelja kaže da one govore koliko je pevač bio pozitivan do samoga kraja.

Članak se nastavlja posle reklama


A onda slede neobični podsetnici kao što su „OTPEVAJ ‘WE ARE THE WORLD’ NA KONCERTU“ i „NAZOVI TEMPERTONA„( Rod Temperton bio je Majklov britanski producent) !

Članak se nastavlja posle reklama

Zabrinjava što je morao da ostavlja podsetnike o tako očiglednim stvarima. Jasno je da su lekovi koje je uzimao imali veliki uticaj na njegov um i memoriju„, rekao je izvor britanskog magazina.

Tagovi: