NIKOLINA PIŠEK se skinula za kalendar

by | decembar 17, 2009

Nikolina Pišek se skinula za kalendar jednog poznatog proizvođača vina. Atraktivna hrvatska voditeljka nedavno je uradila seriju izuzetno provokativnih fotografija koje će ukrasiti 12 meseci naredne godine, a za taj angažman dobila je čitavih 50.000 evra:

Nikolina Pisek– Po prirodi sam egzibicionista, pa sam ovog puta odlučila da spojim lepo i korisno. Ova saradnja je jako dugo ugovarana i konačno smo je realizovali. Svi koji su imali prilike da vide kalendar prosto su oduševljeni, a što se tiče visine honorara, o tome ne smem da pričam, ali ću reći da sam više nego zadovoljna novcem koji sam dobila – rekla je Nikolina za Kurir.

Članak se nastavlja posle reklama

Snimanje golišavih fotografija organizovano je u jednom studiju i trajalo je čitavog dana. Kako otkriva naš izvor, koji je imao prilike da prisustvuje snimanju, voditeljka iz susedstva na setu je prosto plenila svojim vrelim oblinama i profesionalno odrađivala posao, bez obzira na to što joj je bilo jako hladno.


Nema sumnje da će se ovaj kalendar prodati u ogromnom tiražu i da će mnogi muškarci poželeti da imaju golu Nikolinu na zidu.

Članak se nastavlja posle reklama


(Kurir)

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: