NIVEA on-line svet

by | decembar 21, 2009


Svi oni koji vole brend NIVEA od danas mogu da posete novi www.nivea.rs web sajt i saznaju sve ono što su želeli da znaju o svom omiljenom brendu, ali i mnogo više.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Nivea


Na ovom interesantnom sajtu možete saznati mnogo toga o NIVEA proizvodima, njihovoj pravilnoj upotrebi, inovacijama ili o procesu istraživanja i razvoja proizvoda. Možete učestvovati u promocijama i osvojiti vredne nagrade. Ukoliko se, pak prijavite za NIVEA bilten, vesti o svim novim proizvodima i promocijama, mogu redovno da stižu na vaš mejl.

Članak se nastavlja posle reklama


Osim brojnih zanimljivosti, možete pročitati i savete Seli Bruks, višestruko nagrađivane stilistkinje koja brine o izgledu ikona stila poput Siene Miler i Agnes Din, otkriti kako da neki od stilova koji su trenutno aktuelni postignete kod kuće (možda otkrijete i pravu frizuru za novogodišnju noć), pa čak i skinuti screen saver koji će vam davati komplimente.

Članak se nastavlja posle reklama


S druge strane, NIVEA Visage Young girls je kutak osmišljen za sve mlade devojke koje grade svoj stil i žele da saznaju koji proizvodi najviše odgovaraju njihovom tipu kože ili kako da se našminkaju.

Članak se nastavlja posle reklama


Za one koji vole igrice, sada ih mogu ih igrati i on-line na www.nivea.rs i takmičiti se za najbolji score ili ih skinuti kako bi ih igrali i off line.

Članak se nastavlja posle reklama


Tagovi: