PAMELA ANDERSON: Na promociju modne linije došlo samo 20 ljudi

by | februar 4, 2010

Pamela AndersonPamela Anderson doživela je fijasko na promociji svoje nove modne linije, s obzirom na to da se pojavilo samo dvadesetak ljudi.

Bivšoj zvezdi „Čuvara plaže“ očajnički treba publicitet pa se na sopstvenoj promociji pojavila u oskudnoj crnoj haljinici koja je jedva pokrivala njene bujne obline, no ni to joj nije pomoglo da privuče ljude. Događaj je najavljivan kao noćni izlazak s modnom revijom, a sve se održavalo u jednom noćnom klubu u Miamiju. Fanovi koji su bili voljni platiti od 20.000 do 50.000 dolara mogli su dobiti „Penthouse paket“ u sklopu kojeg je bila ponuđena zabava s Pamelom nakon promocije. No, zainteresovanih nije bilo.

 

Članak se nastavlja posle reklama

41-godišnja starleta nedavno je prekinula jednogodišnju vezu s dečkom Džejmijem Padžetom pa se nakon toga u potpunosti posvetila svojoj modnoj liniji. Pameli očajnički treba neki uspešan projekat, jer je dobro poznata činjenica da je na ivici bankrota te se prošle godine morala preseliti u prikolicu, nakon što je prisilno iseljena iz svog doma.

 

Izvor: Bravo.rs

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: