Spas za muškarce: Zaštita uz Right Guard u Srbiji

by | april 27, 2010

Promocija „Right Guard“, muške kozmetika za negu tela, održana je danas u „Wellness Centre Corpore“.


Članak se nastavlja posle reklama

Sasa Plecevic Dr feelgood - Right guardOva kozmetika je prisutna na tržištu Amerike već 50 godina, zahvaljujući kompaniji Henkel od sada je dostupna i predstavnicima jačeg pola u Srbiji. Najnovija linija proizvoda visokih performansi eliminiše neprijatne telesne mirise na mestu njihovog nastanka – pružajući 48 sati dodatne, izuzetno jake zaštite namenjene aktivnim muškarcima.

 

– Većina ljudi nije upoznata sa činjenicom da neprijatni telesni mirisi ne potiču od samog znoja. Za njega je odgovorna bakterija koja se nalazi na koži i utiče na razgradnju molekula znoja koji stvaraju neprijatan miris. Bakterijama naročito pogoduju vlažne sredine i zato je predelu ispod pazuha potrebna dodatna zaštita. Vrhunska formula deo proizvoda iz asortimana Right Guard nudi dvostruku zaštitu muškarcima – prevenciju od zadržavanja znoja ispod pazuha i uništavanje bakterija pre nego što se one uopšte i razviju“ – poručio je dr Saša Plećević na promociji ovog brenda.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Formula svih deo proizvoda novog brenda Right Guard – Roll-on (50ml), Stik (50ml) i Aerosol (150ml) – predstavlja formulu najnovije generacije koja sadrži srebrne molekule čije antibakterijsko dejstvo uništava bakterije koje su uzrok neprijatnih telesnih mirisa.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Sasa Plecevic Dr feelgood - Right guard Nesic Predrag

Članak se nastavlja posle reklama

 

– „Right Guard“ deo proizvodi ne samo da pružaju prevenciju od znojenja, već i efikasnu zaštitu tokom 48 sati, održavajući svežinu tela čak i najaktivnijih muškaraca tokom celog dana. Za dodatnu zaštitu „Right Guard“ deo proizvodi sadrže inovativnu formulu sa aktivnim sastojcima u mikro-kapsulama koji se oslobađaju kada je to potrebno, tokom stresa ili u situacijama dodatnih aktivnosti kada telesna temperatura raste- rekla je Ivana Stiković, Brand Menadžer u sektoru Kozmetike.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Right Guard u Srbiji - Cool Impact linija

 

Članak se nastavlja posle reklama

Rright Guard je dostupan u četiri sveža muževna mirisa – Fresh Blast, Cool Impact, Power Flash i Energy Burst – i sve linije su namenjene održavanju svežine čak i pri rastu temperature tela, pružajući dodatno samopouzdanje muškaraca u svakoj situaciji.

 

Tagovi: