ŽIZEL BUNDŠEN: prvi paparaco manekenkinog sina!

by | februar 12, 2010

Brazilska manekenka Žizel Bundšen (29) „pokazala“ je prvi put u javnosti svog sina Bendžamina, koga je dobila 8. decembra. Magazin „Quem“ je prvi nabavio ekskluzivne fotografije najpoznatije svetske manekenke, snimljene u januaru, kada je bila u poseti Bostonu.

Zizel Bundsen i sin Bendzamin

Iako je zanosna brazilska manekenka tokom trudnoće razmišljala da se povuče s modnih pista kako bi se posvetila sinu Bendžaminu i suprugu Tomu Brejdiju (32), kvoterbeku Nju Ingland Patriotsa, promenila je mišljenje i najavila da je spremna da se vrati manekenstvu.

Članak se nastavlja posle reklama

 

– Istina je da nisam imala mnogo vremena za vežbanje jer prvih meseci posle porođaja najviše vremena provodim s bebom. Ali, vraćam se u formu. Pomaže i to što sam imala porođaj prirodnim putem i što sama dojim Bendžamina – rekla je ona.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Žizel je ranije izjavila da se porodila u kadi kod kuće u Bostonu i da nije imala bolove, uprkos tome što se porađala osam sati.

 

Članak se nastavlja posle reklama

– Već dva dana posle porođaja sam prala sudove i pekla palačinke, tako da nije bilo perioda oporavka.

Manekenka je ranije najavila da planira veliku porodicu s Tomom, za koga se udala u februaru 2009. Brejdi već ima dvogodišnjeg sina Džeka iz veze sa manekenkom i glumicom Bridžet Mojnahan, koju je ostavio dok je bila trudna i smuvao se sa Žizel.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: