Prelistavanje! Saznajte šta vas očekuje u martovskom broju “Lepote i zdravlja”

by | 19 februara, 2020

Čeka vas izdanje puno tema koje, po mišljenju redakcije, nikako ne treba zaobići… Verujte, veoma nam je teško bilo da izdvojimo samo ovih pet…

#1
Prolećni makeup i hair izleti

– Bez obzira na to da li ste ljubiteljka minimalizma ili pobornice načela ‘što više to bolje’, nove kolekcije probudiće inspiraciju – kaže naša beauty urednica i donosi veliki preview najlepših prolećnih lookova.

#2
Umetnost na teluSvaka tetovaža je priča za sebe, ali snaga i pobeda uvek su aktuelne teme. Osim što su lična stvar, tetovaže odražavaju i promene u društvu i načinu razmišljanja. Saznajte kakve poruke danas pišemo na telu. I zašto…

#3
Kičma u fokusu: Lekcije o svesnom pokretu

Ovoga puta ne pričamo o specifičnom treningu, već postavljamo sledeća pitanja: Da li smo svesni svojih pokreta u svakodnevnici i koliko nepažnja može da nas košta? Odgovore nam je dao mr sc. dr Marko Dimitrijević, master sportske i terapijske fizičke aktivnosti, diplomirani trener u sportu i osnivač i predsednik kluba “Fit In”

#4
Da, jedite više!

Umesto pokušaja da jedete manje i tako liniju dovedete do savršenstva, izaberite opciju da jedete više – više zdravijih, hranljivijih i ukusnijih namirnica. Donosimo recepte koji će vam osigurati dobar početak.

#5
Najveći izazovi & uspesi

Različite karijere – različite prepreke s kojima se suočavamo. Ali najvažnije je imati na umu, otkrivaju naše sagovornice, da nijedan problem nije nerešiv i da ne zavisi od drugih – već od nas samih. Sa čime se žene suočavaju u svom poslovnom razvoju i šta smatraju svojim najvećim uspesima? Pročitajte priče koje inspirišu.

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.