Budite sa pravim tipom!

by | 20 aprila, 2009

Usred ljubavnih muka i dilema o tome da li je vaš muškarac vredan ljubavi, postavite sebi pitanja koje vam nudi L&Z. Ukoliko pozitivno odgovorite na šest, ili više njih, „zadržite“ svog dragog. U suprotnom… Znate šta vam je činiti!


pravi-tipDA LI VAS JE NEČEMU NAUČIO?
Na spisku „veština i znanja“ koje vam je dragi preneo mogu da se nađu različite stvari – od pecanja na štap do spontanijeg ponašanja u krevetu. Generalno, ako nameravate da provedete život sa ovim čovekom, on mora da ga učini interesantnijim.


MOŽETE LI DA SE SLOŽITE SA TIM DA SE NE SLAŽETE?
Pica. Ne, lazanje. Pica. Ne, lazanje. Pregovori su deo svakodnevice svakog para, a teme oko kojih pokušavate da sklopite sporazum, ili da pronađete kompromis, neiscrpne. Naravno, ništa od toga ne treba da izazove veliku krizu u vašoj vezi. Vaš čovek treba da bude sposoban da pravi razliku između važnog i nevažnog.

 

DA LI MU VERUJETE?
Ako je ikada izgovorio veliku laž, bićete obazriviji i zauzećete gard. Međutim, poverenje se ne gradi samo na iskrenosti. Treba takođe da osećate da je vaš dragi uvek tu kada vam je potreban. Dakle, bez obzira na to da li vam pomaže da donesete važnu životnu odluku, ili da spremite stan…


DA LI IMATE SAMO VAŠ MALI SVET?

Znate… Zamišljenu oazu iz snova, samo vašu mimiku i reči čije značenje razumete samo vas dvoje. Intima se ne kreira samo u spavaćoj sobi.


 

 

DA LI JE BAŠ ON MUŠKARAC SA KOJIM ŽELITE DA ODETE KUĆI NAKON ZABAVE?
Flertujete koliko hoćete dok ste na zabavi (ma, to svi radimo!), ali muškarac kojeg ste izabrali za ceo život treba da bude onaj sa kojim želite da napustite svaku žurku.

 

DA LI VAM SE DOPADA KAKAV JE U MUŠKOM DRUŠTVU?
Niko ne kaže da treba da obožavate njegovo „pivsko“ razmetanje, glasno navijanje i loše šale, ali to ne treba ni da vas vređa ili plaši.


DA LI ČLANOVI VAŠE PORODICE I PRIJATELJI MISLE DA JE ON DOBAR ZA VAS?
Ukoliko ljudi koji vas poznaju i vole ne mogu da shvate šta ste videli u njemu, možda je vreme da se zapitate: „Šta sam ja to videla u ovom čoveku?“.


DA LI MOŽE DA SE IZVINI A DA NE MORATE DA GA „NATERATE“ NA TO?
Ljudski je grešiti, a još je „ljudskije“ priznati grešku i izviniti se. Vaš dragi treba iskreno da oseća pokajanje i želju da se iskupi za ono što vam je učinio.


DA LI BISTE SE UDALI ZA NJEGA I BEZ BURME, SVADBE I POKLONA?
Žene stalno sanjaju o venčanju iz bajke i srećnom životu posle toga. No, jedina važna stvar u braku jeste ljubav, a ne veliki prsten na ruci.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.