10 vrsta seksa koje svaka žena mora da isproba

by | 8 avgusta, 2014

Bez obzira na to kakav seks preferirate, postoje iskustva koja bi svaka žena trebalo da priušti sebi pre nego što se smiri i pronađe onog pravog.

seks10

1. Seks sa strancem

Jedva da možete da izgovorite njegovo ime, ali on preslatko priča. Upoznali ste ga na putovanje ili slučajno sreli u vašem gradu. Nije ni bitno, ne propustite priliku da se na kratko osećate „divlje“ dok stranac ne ode.

2. On nije jedini

Pomislili ste da je on taj, ali… slomio vam je srce i sada se pitate da li ćete ponovo pronaći nekoga sa kim je seks toliko dobar. Kada upoznate nekog novog i odlepite za njim, shvatićete da je onom „jedinom“ vreme isteklo.

3. Seks sa gospodinom Velikim

Jednom u životu morate sresti to mitsko biće. Inače ćete se uvek pitati koliko veliko je stvarno veliko.

4. Loš seks

Ova vrsta seksa je toliko mučna da odmah nakon njega odlazite u kupatilo pod hladan tuš. Pomaže vam da kasnije cenite dobar seks, pa čak i onaj osrednji.

5. Besan seks

Bilo da ste ljuti zato što vam se ne dopada njegov muzički ukus ili su vas izludele kolege na poslu, bes može da bude dobar afrodizijak.

6. Seks sa poznatom zvezdom

Ko ne fantazira o tome da bude nečija muza? Kada ste nečija inspiracija u krevetu osećate se kao milion dolara.

7. Analni seks

Pre nego što se skrasite obavezno isprobajte ovakav seks. Učinite to sa nekim ko je nežan i ko će razumeti ako vam se ne dopada i ako nikada više ne poželite da ga ponovite.

8. Seks sa muškarcima različite starosti

Isprobajte seks i sa mlađim i sa starijim muškarcem. Bićete iznenađeni rezultatima.

9. Budite na vrhu

Dovoljne su tri reči – žena na vrhu! Sve je na vama, vi kontrolišete, radite i dobijate ono što želite.

10. Zadovoljite se sami

Nema ništa snažnije i lakše nego kada sami to učinite za sebe. Masturbacija je bitna za istraživanje sopstvenih želja i onoga šta vam prija. A može da bude i zanimljivije ako u igru uključite i vibrator.

Autor: Life Content, M. G.

Tagovi: