Kako da znate da li imate odličan seks? Ovi znakovi ukazuju na to!

by | 12 jula, 2022
odličan seks

Kako da znate da imate odličan seks? Evo šta kaže nauka… 

Seks je vrlo važan segment svake veze i u svakom kvalitetnom odnosu bitno je da su oba partnera zadovoljna njime.

Kako da znate da imate odličan seks?

Za vreme seksa ne razmišljate o svom izgledu

Kada vodite ljubav trebalo bi da ste prepušteni trenutku. Tada ne treba da postoji ništa drugo, samo vi i vaš parner kako biste maksimalno uživali.

Mnoge dame, nezadovoljne svojim izgledom, često se opterete svarima kao što su kilogrami viška, bubuljice, loše izdepilirane noge… A zapravo tada su te stvari najmanje bitne. Da ne pričamo da ih muškarci najčešće ni ne primete.

Ako spadate među one koje za vreme seksa ne pomislie na to kako izgledaju i nije vam to bitno, znajte da imate savršen seks. Vaš fokus je tada na onome šta osećete i šta radite, što znači samo jedno – uživanje.

Naime, dokazano je kako seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva.

odličan seks

Getty

Imate otvoren odnos sa partnerom, komunikaciju bez zadrške

Svi imamo različite želje i potrebe, baš zato ako ne razgovarate sa partnerom i ne kažete šta volite ne možete ni dobiti ono što vam prija ili o čemu maštate. Komunikacija između partnera jedna je od ključnih stvari za odličan seks.

Ako spadate među one koji se ne stide da daju smernice, ali i da prihvate iste, možete se pohvaliti time da imate dobar seksualni život.

Posle seksa osećate se srećno i opušteno

Naučno je dokazano da seks utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Međutim, to se ne odnosi na seks u kome ste stalno u grču da li nešto radite kako treba, da li vam se pokvarila frizura, seks u kome vam ne prija ono što vaš partner radi… Odnosi se na strastveni seks u kojem nema ustručavanja.

Jasan pokazatelj za odličan seks je onaj osećate kako vam telo nakon seksa drhti te ne možete da se oduprete „srećnom umoru“…

Pa, odličan seks vam želimo!

lepotaizdravlje.rs Jacob Ammentorp Lund/Getty via Guliver

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.