Ljubavni terapeuti kažu da će jedna odluka preporoditi vaš seksualni život

by | 13 januara, 2017

Seksualni terapeuti tvrde da postoji samo jedna odluka koja vam je potrebna u 2017. godini da bi vaš život postao savršen. Reč je o tome da svoje potrebe konačno stavite na prvo mesto, pa tek onda cilj da partner bude zadovoljan.

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

U novu godinu rešili ste da zakoračite sa idejom da vam seks bude bolji nego ikada u životu. I to zapravo nije nemoguća misija – a seksualni terapeuti tvrde da od ova 4 saveta sve polazi.

Spremne?

1. Morate da kažete svom partneru šta zaista želite 

Niko ne može da zna bolje od vas šta vam prija, šta želite u seksu i šta vas posebno nadražuje i uzbuđuje. Zato budite otvoreni, iskreni i ne stidite se da pokažete kako stvari stoje. Samo će otvorenost dovesti do toga da vam muškarac radi baš ono što želite.

Pročitajte i… Šta je ženama u glavi dok imaju užasan seks? Ovo su odgovori iz prve ruke!

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

2. Stavite sebe na prvo mesto

Prioritet mora da vam bude da vi budete zadovoljeni u krevetu. Počnite da razmišljate na taj način – forsirajte pokrete koji vam prijaju i koje volite. Na kraju krajeva, čak će i vaš partner više uživati, ako zna da ste srćeni među čaršavima.

3. Napaljujte se 15 minuta nedeljno 

15 minuta u toku sedmice je najmanji period koji morate da izdvojite za igricu napaljivanja, koja čak ni ne mora da dovede do seksa. Zapravo je poenta da stimulišete sve ono što vas uzbuđuje i istražite šta je to što vas pali više od ičega… To može da bude strasno ljubljenje, tuširanje, gledanj pornića, oralni seks…

4. Ostvarite svoju omiljenu fantaziju

Da, vreme je! Nemojte se stideti, već dajte sebi slobodu da ostavrite ono o čemu dugo, dugo maštate… A i ostavrena fantazija može samo da produbi emocionalnu bliskost između partnera!

Pročitajte i… Muškarci otkrili kog se svog postupka u seksu stide, ali ga redovno ponavljaju


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.