Ove stvari žene očekuju u krevetu i u vezi

by | 28 oktobra, 2015

Prljava priča, predigra, strastven dodir i humor su neke od stvari koje će vaš seksualni i ljubavni život učvrstiti.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Dečaci i muškarci, uzmite olovku u ruke, i zabeležite savete kojima ćete moći da profitirate kada su stvari vezane za ljubavnu ili bračnu idilu u vezi.

Evo nekoliko saveta kako da potpuno opčinite vašu izabranicu. Šta žene očekuju od muškarca u vezi i u krevetu pročitajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

ŠTA ŽENE OČEKUJU U SEKSU?

Zagrevanje
Molimo vas, duga i pažljiva predigra je obavezna! Konačan rezultat će biti bolji za oboje ukoliko dobro pripremite teren.

Strast
Romantičan i nežan seks nekad dobro dođe, međutim, u svakodnevnim situacijama žene žele strastveni ljubavni klinč. Bez straha uzmite vašu partnerku, pribijte je uza zid. Dalje ne moramo da vam objašnjavamo.

Pogledajte i… Crte lica otkrivaju kakvi ste u krevetu

Ne zaboravite ego
Svaka žena želi da se oseća posebnom, seksi i poželjnom, a u tome muškarac može da odigra značajnu ulogu, tako što će joj davati niz komplimenata na račun njenog izgleda.

Jutarnji seks
Zar to nije najbolji način da se započne dan? Razmenjivanje nežnosti u polusnu i hladan tuš nakon toga – to je učiniti čuda za veš, ali i raspoloženje vaše drage.

Prljava priča
Pričanje prostih reči za vreme seksa može učiniti čuda za uzbuženje partnerke. Slobodno razvežite svoj jezik i govorite najprostije stvari koje vam padnu na um.

Pogledajte i… Greške u krevetu koje muškarci ne opraštaju

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

ŠTA ŽENE OČEKUJU U VEZI?

Spontanost
Devojke vole muškarce koji će ostaviti sve i pažnju posvetiti svojoj partnerki. Izenadite nežnu polovinu nakon posla i odvedite je u kratak izlazak, šetnju ili ranu večeru. pozitivna reakcija neće izostati.

Poštovanje
Poštujte i vrednujte stvari koje vaša partnerka radi za dobrobit vašeg odnosa ili vas samih. Često puta se dogodi da muškarci određene stvari uzimaju zdravo za gotovo, pa se neugodno iznenade kada one izostanu iz svakodnevnog života.

Pogledajte i… Astrologija otkriva: Šta uzbuđuje njegov horoskopski znak?

Romansa
Povremeno, jednostavno veče ostavite za romantične trenutke. Pustite laganu muziku i pripremite latice ruža. Žene to vole. Ipak, nemojte preterivati.

Komunikacija
Ključni problem u većini veza je nedostatak komunikacije. kako vam se to ne bi dogodilo, umesto automatskog potvrđivanja, učestvujte aktivno u razgovoru i izrazite svoje mišljenje. Sve je bolje od tišine i neiskrenog klimanja glavom.

Humor i zabava
Žene vole duhovite muškarce, zato kad god možete šalite se i smejte sa svojom partnerkom. Malo koja žene će pristati na vezu bez humora, odnosno malo koja će se dugo zadržati pored muškarca koji ne zna da je nasmeje.

Pogledajte i… 8 činjenica koje otkrivaju da ste loše u krevetu

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.