5 kreativnih načina kako da nosite nove Converse Run Star Legacy patike!

by | oktobar 23, 2022

Converse je dodao još jedan stil svom zvezdanom asortimanu najprodavanijih patika – Run Star Legacy.

Uz prerađenu verziju bezvremenskog i nepogrešivog Chuck Tailor dizajna, odvažna platforma Run Star Legacy vešto spaja udobnost i stil. To je zapravo ona vrsta obuće koju biste pomislili da nosi glumačka ekipa „Stranger Things“ – da je serija smeštena u 2022.

Ako ugaona platforma, ultraudoban uložak i futuristička estetika već nisu sami po sebi dovoljni, ove patike su zaista napravljene da se ističu. Odlikuju ih lagana CX pena koja osigurava da ostanete lagani na nogama, dok zakrivljeni jezičak i odbojnica na peti pruža vrhunsku udobnost i omogućava  neometano obuvanje i izuvanje.

 

Karakteristike koje će učiniti da ovaj model postane vaš omiljeni ove jeseni su:

– Platno vrhunske izrade izrađeno od 50% recikliranog pamuka

– Međuđon i uložak od neuporedive CX pene koji čine da imate osećaj „hoda po oblacima“

– Zakrivljeni gumeni odbojnici na bočnim stranama zahvaljujući kojima izuvanje deluje kao „mačji kašalj“

– „Kragna“ i jezičak koji olakšavaju obuvanje kad god da ste u žurbi (a kad niste?)

Dinamičnost i smelost ovih patika će vam omogućiti da se u njima krećete bezbrižno, ali i da izrazite svoju individualnost i kreativnost. Samo treba da izaberete svoju omiljenu boju i obezbedite uspeh na ulici bez obzira na to kojim tempom se krećete i živite. Jer ćete sve to raditi sa stilom!

Converse Run Star Legacy

U potrazi za inspiracijom, konsultovali smo influensere sa Instagrama za ultimativan najkreareativniji vodič kako nositi najnoviji model čuvenih „starki“.

Vanvremenska klasika

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yeana Kang (@yeanagiwaen)

Bele starke su zaista bezvremenski model patika, koji idealno pristaje uz svaku odevnu kombinaciju. A zahvaljujući dizajnu i đonu, Run Star Legacy patike možete nositi i tokom hladnijih dana, u kombinaciji s omiljenim farmericama i kaputom.

Samouvereno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by updates for lesserafim’s chaewon✨ (@updatechae)

Ako nas je nečemu moda naučila to je da uvek biramo odevne predmete u kojima se osećamo dobro i samouvereno. A crne patike definitivno postižu upravo to! Naime, crne „starke“ idealno pristaju uz svaku odevnu kombinaciju i uz svačiji stil, te čine da se svako oseća vrednim pažnje!

Neobično

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Nikolić 🍓 (@ona_crvenokosa)

Ono po čemu su All Stars patike svakako poznate jeste ogroman dijapazon boja koje nude. A narandžaste nijanse su broj jedan već sezonama unazad, Pa zašto ne biste sve to spojili i izabrali Run Star Legacy upravo u ovim tonovima? Istaknite sebe i svoju osobenost na pravi način!

Run Star Legacy

Kliknite ispod