Eva Longoria u ultrapopularnim farmerkama idealnim za predstojeću jesen!

by | 29 avgusta, 2023
Eva Longoria u širokim farmerkama

Eva Longoria u širokim farmerkama izdanje je koje smo nedavno videli i iskreno- oduševljeni smo!

Kako smo počeli da se približavamo jeseni, počeli smo (ili je u planu da počnemo) da čistimo svoj sezonski ormar u nastojanju da sagledamo ono što imamo i šta nam zaista treba. Mi smo otkrili da zaista postoji samo jedan stil farmerki koje zapravo više želimo da nosimo, ​​i čini se da su zvezde, uključujući Evu Longoriju i Tracee Ellis Ross, na istoj strani.

Eva Longoria u širokim farmerkama

Posle pobede ekipe Angel City FC u Los Anđelesu u nedelju uveče, Longoria je objavila snimak na kojem ona i Rossova slave i na neki način se pobratimljuju, a obe glumice nose ultralaskavi denim stil- farmerice širokih nogu, koje su Katie Holmes i Jennifer Lopez već uveliko prigrlile.

Foto: Printscreen Instagram Story Eva Longoria

U pitanju je silueta koja spaja stil sa udobnošću i koja je mnogima osnovni deo garderobe. A usput, ovaj model je sušta suprotnost skinny farmericama. Osim toga, široke farke su neverovatno raznovrsne – samo pogledajte dve glumice. Longoria je održala svoju „ležernu formu“ tako što je uvukla dres u svoje farmerke visokog struka, dok se Rossova odlučila za šik stajling: sve belo i oversized. To je stil sa kojim ne možete pogrešiti. Uoči jeseni, u nastavku pogledajte naše predloge za stilizovanje ovog modela farmerica.

Široke farmerice za jesen 2023.

Lepota i zdravljePablo Cuadra / Stringer via Getty Entertainment