Eva Longoria u ultrapopularnim farmerkama idealnim za predstojeću jesen!

by | avgust 29, 2023
Eva Longoria u širokim farmerkama

Eva Longoria u širokim farmerkama izdanje je koje smo nedavno videli i iskreno- oduševljeni smo!

Kako smo počeli da se približavamo jeseni, počeli smo (ili je u planu da počnemo) da čistimo svoj sezonski ormar u nastojanju da sagledamo ono što imamo i šta nam zaista treba. Mi smo otkrili da zaista postoji samo jedan stil farmerki koje zapravo više želimo da nosimo, ​​i čini se da su zvezde, uključujući Evu Longoriju i Tracee Ellis Ross, na istoj strani.

Eva Longoria u širokim farmerkama

Posle pobede ekipe Angel City FC u Los Anđelesu u nedelju uveče, Longoria je objavila snimak na kojem ona i Rossova slave i na neki način se pobratimljuju, a obe glumice nose ultralaskavi denim stil- farmerice širokih nogu, koje su Katie Holmes i Jennifer Lopez već uveliko prigrlile.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Printscreen Instagram Story Eva Longoria

U pitanju je silueta koja spaja stil sa udobnošću i koja je mnogima osnovni deo garderobe. A usput, ovaj model je sušta suprotnost skinny farmericama. Osim toga, široke farke su neverovatno raznovrsne – samo pogledajte dve glumice. Longoria je održala svoju „ležernu formu“ tako što je uvukla dres u svoje farmerke visokog struka, dok se Rossova odlučila za šik stajling: sve belo i oversized. To je stil sa kojim ne možete pogrešiti. Uoči jeseni, u nastavku pogledajte naše predloge za stilizovanje ovog modela farmerica.

Široke farmerice za jesen 2023.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama
Lepota i zdravljePablo Cuadra / Stringer via Getty Entertainment