Konjski rep Kate Middleton: Frizura na koju nismo naviklI!

by | jun 13, 2023
konjski rep kate middleton

Ne viđamo tako često princezu bez raspuštene kose, pa je zato konjski rep Kate Middleton privukao posebnu pažnju. 


Kate je, naime, posetila ragbi klub kako bi razgovarala o kampanju Shaping Us i, kako bi, naravno, igrala ragbi.  Svoju odeću za dan utakmice zadržala je jednostavnom sa svetlo plavom majicom, tamnoplavim pantalonama i belim patikama. Njena duga smeđa kosa bila je oblikovana u uski, visoki rep. Nije bila zalizana unazad, tako da možete videti nekoliko pramenova koji vire, što nije šokantno s obzirom da je bila usred bavljenja sportom.

Članak se nastavlja posle reklama

Konjski rep Kate Middleton

Čak i kada njen konjski rep nije graciozno leteo kroz vazduh, izgledao je sočno. Možete videti više njenih letećih pramenova i nešto svetle šminke koju je nosila tog dana. Crni pigment bio je izblendan u spoljašnjim uglovima njenih očiju da bi se dobio prilično suptilan zadimljeni izgled. Nekoliko slojeva maskare i lagano obrubljena vodena linija upotpunili su njen izgled.


Navikli smo da vidimo princezinu kosu spuštenu, bez obzira na stil. Nekoliko puta kada se odlučila za podignutu kosu, obično je to bilo za neki događaj. Ipak, retko možemo da vidimo princezu od Velsa sa ležernom frizurom, tako da je ovaj konjski rep bio prava poslastica.

Princ William se nepristojno ponašao prema supruzi Kate Middleton

Članak se nastavlja posle reklama
Lepota i zdravljeChris Jackson / Staff via Getty Entertainment

Tagovi: