Pink biserni nokti Kourtney Kardashian su oda popularnom soft girl manikiru za ovo leto!

by | jun 12, 2023
Pink biserni nokti Kortney Kardashian

Pink biserni nokti Kourtney Kardashian će mnogima biti inspiracija za naredni odlazak u nail salon, a evo zašto!

Kortney Kardashian Barker  možda se ovih dana oblači malo ekscentričnije, ali njeni nokti obično ostaju meki i slatki. Na osnovu njene oštre estetike, pretpostavili bismo da bi nosila isključivo crne lakirane nokte, ali ona je zapravo kreirala gotovo sve verzije ženstvenog trenda „mlečnog manikira“ i čak je nosila nokte sa koketnim dizajnom trešnje. Njen ružičasti biserni manikir je najnoviji u nizu slatkih trenutaka na noktima.

Članak se nastavlja posle reklama

Pink biserni nokti Kourtney Kardashian

Kortney se tako nedavno pohvalila svojim novim ružičastim vanila hromiranim noktima. Iako u   poslednje vreme nosi nokte u obliku badema, njen dugogodišnji maniker Kim Truong ovaj put je promenio stvari kratkim kvadratnim oblikom. Njeni nokti imaju isti sedefasti finiš kao i glazirani manikir koji je proslavila Hailey Bieber, ali tamo gde glazirani mani ima providnu osnovu, bledo ružičasti nokti kod Kortney su neprozirni, stvarajući hiperbisernu završnicu.

Foto: Printscreen @KOURTNEYKARDASH/INSTAGRAM STORY

To je u skladu sa trendom vanila hrom manikira koji se pojavljuje ovog leta, abeli ili prljavo beli nokti koji imaju prozirni glazirani hromirani vrh. Međutim, slično tome kako su sivobeli mlečni nokti izazvali trend ružičaste mlečne jagode, bilo je samo pitanje vremena kada će nokti sa vanila hrom efektom dobiti ružičastu nadogradnju (jer Barbiecore trend je na vrhuncu popularnosti, zar ne?).

Članak se nastavlja posle reklama

Homirani vanila manikir je dinamičniji i hvata različite boje na svetlu. A nokti najstarije Kardashianke izgledaju jednako futuristički kao i tradicionalni glazirani manikir- oni takođe imaju više dubine zahvaljujući ružičastoj bazi.

Kako postići ovaj look?

Mislimo da će Kourtneyni nokti biti svuda ovog leta—ako želite da ih nabavite sami, najbolje je da posetite manikir salon jer je većina hromiranih topera samo za profesionalce. Ipak, postoji način da uradite ovaj izgled. Prvo, gurnite zanoktice unazad, turpijajte i oblikujte nokte u željeni oblik. Zatim, nanesite dva sloja bledo ružičastog laka za nokte. Efekat hroma se obično kreira gel lakom, ali možete koristiti lak sa prozirnim prelivom. Lagani gornji sloj osigurava da sve ostane na svom mestu.

Članak se nastavlja posle reklama

Top letnje manikir ideje direkt od influenserki sa Instagrama

Lepota i zdravljeJesse Grant / Stringer via Getty Entertainment