Rihanna rekla “DA” ovom kontroverznom letnjem nakitu!

by | jun 10, 2023
Prsten za nožne prste

Prsten za nožne prste će, verujemo, postati pravi hit na plaži ove sezone!

Zvanično počinje sezona sandala, što znači da su prsti na nogama u fokusu. Dok se mnogi fokusiraju na to koje će boje biti njihov sledeći pedikir, Rihanna vraća trend dodataka koji nismo videli od ranih 2000-ih: nožni prsten!

@rihannaquiet luxury♬ original sound – Rihanna

Članak se nastavlja posle reklama

Zvezda je postavila svoj drugi TikTok u istoriji koji nosi prsten od milion dolara, jasno napisavši to „tihi luksuz“. Iako je njen sjajni prsten bio prizor za videti, nemam toliko  novca koji leži unaokolo da bismo se razbacivali na dragulje, ali to nas neće sprečiti da ponovo kreiramo RiRin izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Prsten za nožne prste

Jednostavan razlog zašto je ovaj asesoar u modi jeste što neke dame žele da njihovi prsti izgledaju lepo jer su većinu vremena izloženi. Uparene sa divnim pedikirom, stopala sa prstenovima garantovano će dobiti mnogo komplimenata. Štaviše, uvereni ste da izgledate dobro, a i to može da promeni način na koji se ponašate.

Članak se nastavlja posle reklama

Još jedan razlog zašto žene nose prstenje za prste je da poboljšaju svoju ženstvenost. Nožni prsti mogu da se kreću od običnih do lepih sa jednim ili više elegantnih prstenova. Ne morate da imate ženstveni stil od glave do pete da biste izrazili tu stranu sebe.

Ovaj jednostavan dodatak koji se nosi sa otvorenim cipelama to čini. Ponekad ne moramo da imamo vrhunske komade da bi drugi znali naš stil. Biti suptilan isto tako dobro funkcioniše.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj hit iz prethodne decenije se, izgleda, vraća na velika vrata u modu asesoara. A danas, na našu sreću, postoji pregšrt varijacija na temu. Sve zavisi samo od vašeg ličnog ukusa. Šik dodatak letnjem auftitu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U nastavku vam donosimo neke ideje koje mogu poslužiti kao inspiracija.

Klasično i nenapadno

Članak se nastavlja posle reklama

Romantično

Članak se nastavlja posle reklama

All eyes on me

Članak se nastavlja posle reklama

U kombinaciji sa narukvicom

Sve je u detaljima!

Članak se nastavlja posle reklama

Lepota i zdravljeDavid Becker / Stringer via Getty Entertainment