Zvezde koje izgledaju starije nego što zaista jesu

by | jun 3, 2023
Zvezde koje izgledaju starije

Poznate zvezde koje izgledaju starije nego što zaista jesu pokušavaju na sve načine da sakriju godine. Međutim, ukoliko su u pitanju mlade poznate ličnosti, to i nije tako strašno.

Zvezde koje izgledaju starije nego što zaista jesu

Svaka žena želi da izgleda lepo u bilo kom uzrastu, ali to ne polazi svima za rukom. Poznate zvezde nisu imune na starenje, a često plastična hirurgija samo dodatno pogorša stvari. Za ove zvezde ćete se iznenaditi kada saznate koliko zaista godina imaju.

Bella Hadid (Bela Hadid)

Jedna od najpoznatijih manekenki našeg vremena, Bella Hadid ima samo 26 godina. Međutim, to ne biste rekli ukoliko pratite njen rad i ako ste videli njene fotografije. Ona na njima deluje mnogo starije i ozbiljnije. Ipak, zvezdi to verovatno ne smeta jer joj očigledno i to gradi uspešnu karijeru.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Kylie Jenner (Kajli Džener)

Ista je situacija i sa Kylie Jenner, mlađom sestrom Kim Kardashian. Kylie ima 25 godina, a moglo bi se reći da deluje poput vršnjakinje njene sestre Kim koja ima 42. godine. Ono što njoj dodaje godine su hirurške intervencije i velika količina šminke.

Članak se nastavlja posle reklama

Britney Spears (Britni Spirs)

Zvezda koja definitivno deluje ostarelo jeste Britnes Spears. Jedna od najvećih celebrity ličnosti u njenim najboljim danima, sada ima 40 godina iako deluje kao da je bar 10 godina starija. Ogroman broj bora su glavni krivac za to.

Zvezde koje izgledaju starije

Članak se nastavlja posle reklama

 

Millie Bobby Brown (Mili Bobi Braun)

Iako je glumica odrastala pred očima javnosti, uspeva da je i zavara svojim godinama. Millie ima samo 19 godina, a izgleda poput već zrele žene. Devojka je tražena glumica, pa verovatno i želi da izgleda starije što postiže ozbiljnom šminkom i odabirom garderobe.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABOUT YOU (@aboutyou)

Zvezde koje izgledaju starije: Lindsay Lohan (Lindzi Lohan)

Burna mladost karakteristična za ovu glumicu učinila je da sa svojih 36 godina izgleda mnofo starije. Iako to pokušava da sakrije šminkom, to joj baš i ne polazi za rukom.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Pored ovih zvezda, sa borama i starijim izgledom problema (ili prednosti) imaju i Renee Zellweger (Rene Zelveger), Bella Thorne (Bela Torn), Margot Robbie (Margo Robi), Nicole Richie (Nikol Riči) i Catherine Zeta-Jones (Ketrin Zita Džons).

Matt Winkelmeyer / Staff/ GettyImagesEntertainment, Craig Barritt / Stringer/GettyImagesEntertainment, Dimitrios Kambouris / Staff/GettyImagesEntertainment, Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment