Zvezde koje ne znaju da hodaju na štiklama: Ko su one?

by | mart 18, 2023
Zvezde koje ne znaju da hodaju na štiklama

Zvezde koje ne znaju da hodaju na štiklama su neke od naših omiljenih slavnih dama. Iako posao često to zahteva od njih, jedan deo njih nosi štikle samo dok traje šetnja na crvenom tepihu pred fotografima.

Zvezde koje ne znaju da hodaju na štiklama

Celebrity ličnosti su često na štiklama na crvenom tepihu. Štikle sa tankom ili visokom petom, platforme, salonke i sandale su samo neke od njih. Međutim, nisu sve poznate žene oduševljene ovom „obavezom“.

Kara Delevinj (Cara Delevingne)

Visoke štikle za vrhunski svetski model je sastavni deo posla. Međutim, manekenka je jednom priznala da bi više volela da ne mora da defilira u štiklama jer joj je to prilično iscrpljujuće. Iako se u bliskoj budućnosti još uvek neće otarasiti ove obuće, ona u slobodno vreme uvek nosi patike. Najčešće su to brendovi Converse ili Puma.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

 Hilari Daf (Hilary Duff)

Glavna glumica tinejdžerske serije „Lizi Megvajer“ je pre nekoliko godina dospela u nezgodnu situaciju. Izašla je iz restorana i pala pravo na lice.  Glumica nije delovala preterano uznemireno, ali fanovi su primetili da od kad ima decu radije nosi patike. Zbog toga ova slavna dama spada u zvezde koje ne znaju da hodaju na štiklama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Članak se nastavlja posle reklama

Kristen Stjuart (Kristen Stewart)

Zvezda „Sumraka“ ima svoj stil. Glumica definitvno više voli široke košulje, farmerke i sako. Umesto visokih tankih štikli, glumica uglavnom nosi ravne cipele na nogama. Kristen zbog čestih pojavljivanja na crvenom tepihu obuje štikle, ali ih skine čim se fotografisanje završi, makar išla bosa.

Članak se nastavlja posle reklama

 Bili Ajliš (Billie Eilish)

Mlada pevačica definitivno nije za hodanje na štiklama. Uprkos nedavnom eksperimentisanju sa ženstvenim stilom, ova celebrity ličnost ne menja svoj prepoznatljiv izgled. To naravno podrazumeva da njen hod na štiklama, nije baš lep prizor. Međutim, ne deluje da se pevačica oko toga preterano brine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Članak se nastavlja posle reklama

Uma Turman (Uma Thurman)

Među zvezde koje ne znaju da hodaju na štiklama, spada i holivudska glumica Uma Turman koja ne smatra da su visoke štikle neophodan deo autfita. Za to je delom zaslužno i to što nosi veliki broj cipela (42) zbog čega su je maltretirali u školi. Zvezda je tada razvila kompleks nesavršenosti. Drugi razlog je to što joj se noge brzo umaraju i oteknu, pa često i na crvenom tepihu nosi samo baletanke ili sandale umesto platformi i visokih štikli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uma Thurman (@umathurman)

Članak se nastavlja posle reklama

Džesika Alba (Jessica Alba)

Glumicu jako retko viđamo u štiklama. Džesika najviše vremena posvećuje porodici i aktivnostima sa njima. Pored toga, ona voli boho-šik stila koji se zasniva na slobodnoj odeći i sandalama. Međutim, glumica takođe nosi štikle ponekad na crvenom tepihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Dakle, ako se mučite kad je hodanje na štiklama u pitanju, ne brinite. Uvek možete da poradite na hodu ili da jednostavno uživate u ravnoj obući.

Članak se nastavlja posle reklama
Amy Sussman/GettyImagesEntertainment, Kevin Winter/GettyImagesEntertainment, Andreas Rentz/GettyImagesEntertainment