Tajne modnog stilizovanja: 6 trendi načina kako nositi kačket u 2023!

by | januar 31, 2023
Kako nositi kačket

Otkrivamo vam najmodernije načine kako nositi kačket tako da uvek budete stilizovane, bez obzira na priliku. 

Ko je rekao da nošenje kačketa mora biti rezervisano samo za teretanu ili sportski događaj? Sada kada je sportska zabava sinonim za oblačenje u uličnom stilu, šik kačket može biti u velikoj meri glavna zvezda dok sastavljate outfite. Na pisti, brendovi kao što su Celine i Chanel predstavili su kačkete visoke mode od luksuznih tkanina sa svojim prepoznatljivim logotipima.

Postoji više stvari koje treba da znate kada je u pitanju stilizovanje kačketa. Zamislite samo: šta bi princeza Diana nosila 2023. Stilizirajte ga sa odećom po meri da biste stvorili uzvišen izgled. Nosite ga uz tonove i ne plašite unošenja boje. Da bismo vam malo olakšali život, sastavili smo lookove koji se lako kopiraju uz pomoć najbolje obučenih dama sa Instagrama. Pomerite se dalje da biste videli kako ove stilske muze nose kačkete, bez obzira na priliku. Od uglađenog oblačenja do ležerne nedeljne šetnje, pred vama su glavni trendovi u 2023.

Kako nositi kačket- trikovi i saveti influenserki

Bez napora

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Lellouche (@le.petit.colette)


Dodavanje kačketa vašoj odeći može biti jednako lako kao i ostatak vašeg izgleda. Ako preferirate casual look, kao što su pantalone i majica, kačket može biti samo dodatak koji vam nedostaje da biste sve to spojili u savršenu celinu. Potražite kačket u nijansi koja će vam odgovarati, tako da se ne takmiči sa vašim izgledom, i sve to uklopite — ne morate čak ni da brinete o svojoj kosi.

Kako nositi kačket uz luksuzan stil


Ako pretendujete na uglađenu stranu ličnog stila, nemojte odbaciti ideju o kačketu. Ako više volite izgled koji se sastoji od krojenog kaputa, omiljenih farmerki i potpetica, kačket zapravo dodaje hladan kontrast svemu ostalom što nosite. To je sportski deo koji nadoknađuje luksuznu tašnu i bilo šta superuzvišeno za svaki dan.

Neobavezno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lison Sebellin (@lisonseb)


Ležerna odeća i bejzbol šeširi pravljeni su jedno za drugo. Dobro iznošen duks i vaše omiljene farmerke praktično mole za kačket da se look upotpuni. Samo završite celu stvar sa patikama i spremni ste za dan trčanja ili običan susret sa prijateljima.

Kako nositi kačket uz pop boje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)


Ako ste ikada oklevali da eksperimentišete sa bojom, kačket može biti savršen način da testirate ovakav izgled, na ležeran način. Umesto da se posvetite haljini smelih nijansi, ili čak cipelama, kačket ima tu moć da bez napora unese bljesak boje u ceo look, sa posebno niskim rizikom. Dodajte ga na neutralnije pantalone uz košulju u istoj nijansi kao i kačket.

Klasičan look

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @camillecharriere


Klasični komadi možda više vole da budu jednostavni, u kombinaciji košulja i farmerki, ali poslučajte nas: kačket je takođe klasik. Oni dodaju malo interesovanja, a da ne menjaju previše ostatak vašeg izgleda. Neka bude na jednostavnijoj strani sa kapom u mornarskoj ili crnoj boji ako oklevate da eksperimentišete. A look usidrite belom košuljom i retro patikama.

Kako nositi kačket po uzoru na street style

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Lellouche (@le.petit.colette)


Ako se vaš stil okreće više zvezda uličnog stila, onda već znate da bejzbol kapa čini cool suprotnost odličnom kaputu, a ceo look čini i te kako modernim i trendi!

Lepota i zdravljeAles_Utovko/iSTock/Getty Images Plus via Getty Images