Antitrend letnje haljine: Zaboravite na ove modele!

by | jun 14, 2024
Antitrend letnje haljine

Uvek želimo da ispratimo poslednje modne trendove, ali takođe treba da budemo svesni toga i koje haljine više nisu u modi. Ove antitrend letnje haljine morate da izbacite iz ormara.

Svi koji prate modu se raduju početku letnje sezone kako bi iz svojih ormara izvukli svoje omiljene haljine i uživali u sunčanim danima. Ipak, da bi izgled bio moderan, veoma je važno odabrati pravi model. Nisu svi modeli iz prošlih sezona i dalje traženi i moguće je da će samo pokvariti vaš izgled.

Antitrend letnje haljine za leto 2024.

Haljine sa naglašenom kragnom

Crne haljine sa naglašenom belom kragnom su prošlost. Prvenstveno on je idealan za tinejdžerske dane. Pored toga, ona je prilično dosadna jer ih je u nekom trenutku bilo na svakom ćošku. Međutim, ovo se odnosi na bilo koji tip haljine sa kragnom.

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolje bi bilo da ove modele zamenite sa haljinama sa pravougaonim izrezom. Ovo će biti mnogo zanimljiviji i moderniji model u kome ćete se osećati udobno.

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend letnje haljine: Bandaž haljina

Vraćaju se 2000-te, ali neki elementi karakteristični za to moderno doba su ostali u samoj istoriji. To je slučaj i sa bandaž haljinama. Danas je ovakav komad garedrobe ne moguće zamisliti ni na jednoj poznatoj ličnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Sa druge strane, haljine u lanenom stilu bi mogle da zamene ovaj tip haljine. Možete joj dodati jaknu, kardigan ili košulju. Ovu haljinu možete nositi u kombinaciji sa sandalama ili japankama.

Članak se nastavlja posle reklama

Haljine sa kratkim rukavima

Haljine sa kratkim rukavima čine izgled mnogo jeftinim. Čak i članice kraljevske porodice radije biraju modele koji imaju duge elegantne rukave.

Članak se nastavlja posle reklama

Njih možete zameniti sa klasičnom košulja haljinama. Ona se može uklopiti i u kancelarijsku garderobu. Ovakav predmet garderobe se može kombinovati sa sandalama sa grubim đonom ili sandalama u stilu 90ih.

Haljine sa otvorenim ramenima

Ovaj trend često ume da se vrati u modu, ali je za sada bolje da ga odložite u ormar. Ovaj model ne odgovara svima jer može dodati centimetre figuri i učiniti gornji deo i sama ramena masivnijim i širim.

Članak se nastavlja posle reklama

Umesto njih radije nosite haljine sa tankim naramenicama. Tokom vrućeg vremena, haljine sa ovim naramenicama će vas spastim. U ovim modelima su i vaše ruke otvorene, ali ćete izbeći efekat velikog gornjeg dela tela.

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend letnje haljine: Modeli sa dugmadima

Ovaj model takođe više nije u modi i njega možete nositi jedino na odmoru. Za svakodnevnu varijantu je najbolje odabrati klasičnu haljina košulju.

Ove modele zamenite sa haljinom na vezivanje. Relevantni su modeli svih dužina koji dobro izgledaju sa čizmama i patikama.

Članak se nastavlja posle reklama

Kratke zvonaste haljine

Ovakve halljine su bile jednodnevni trend što znači da su veoma brzo izgubili popularnost. Takav komad garderobe dodaje centimetre struku i bokovima, a takođe će učiniti da vam noge izgledaju kraće, posebno ako uz njih odaberete pogrešne cipele.

Njih možete zameniti haljinom u stilu 90-ih. Slip haljina i modeli sa tankim naramenicama će izgledati mnogo bolje. Naročito ako im dodate papuče sa malom platformom ili udobnim sandalama.

Haljine sa naboranim slojevima

Romantična i ženstvena letnja haljina ne mora da se sastoji od velikih ukrasa. Osim što ćete ona takođe dodati obim vašoj figuri, nije pogodna ni za kancelariju ni za svakodnevni izgled.

Umesto toga, pokušajte da se odlučite za haljinu sa printom. Mogli biste imati teksturiranu i elegantnu odeću sa haljinom sa diskretnim uzorkom. To može biti šarmantno cveće ili klasične pruge.

master1305/GettyImagesPlus