Najpopularniji nakit za sve prilike: Ovakve modele nose dame sa stilom

by | jul 31, 2023
Najpopularniji nakit

Nema sumnje da aksesoari doprinose stajlingu. Zbog toga vam izdvajamo najpopularniji nakit za 2023. koji će podići vaš izgled na viši nivo.

Činjenica je da su neki komadi nakita bezvremenski, posebno kada odražavaju ljubav prema dragoj osobi. Da li ste razmišljali o tome da vašu konekciju i emociju povežete uz pomoć permenentne narukvice? Brend ANA + SANNE, koji su osnovale dve mlade dame, izrađuju neverovatan zlatni nakit za vas i vašu voljenu osobu – drugaricu, majku, sestru, partnera…

Osim toga, u slučaju da želite da istražite više, predstavljamo vam najpopularnije komade nakita za ovu sezonu koje možete nositi u svakoj prilici.

Najpopularniji nakit za sve prilike: Ovakve modele nose dame sa stilom

Forever & Beyond permanentne narukvice

Trajne „Forever and beyond“ narukvice izrađene su od zlata. Pre svega predstavljaju vezu izmedju dragih osoba i simbol ljubavi koja večno traje. Odličan su izbor za one koji traže bezvremenski nakit koji može da izdrži test vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA + SANNE (@anasanne.rs)

Kako zlato ne menja boju, ono osigurava da se mogu svakodnevno bezbrižno nositi, što ih čini praktičnom i trajnom investicijom. Štaviše, njihov jednostavan, ali elegantan dizajn omogućava im da bez napora upotpune i poboljšaju bilo koji stajling, stapajući se sa drugim komadima za moderan i personalizovan izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA + SANNE (@anasanne.rs)

Najpopularniji nakit za plažu

Kada provodite dan pored mora, biseri i velike minđuše mogu biti vaš izbor. Sjajna lepota bisera, bilo da se radi o ogrlici, narukvici ili minđušama, izražava večni šarm. Odaberite jednostavnu ogrlicu sa jednim biserom ili jednostavnu narukvicu ukrašenu delikatnim biserima kako bi vaš izgled za plažu bio besprekoran. Upotpunite ih velikim minđušama koje imaju prirodne elemente poput školjki, morskih zvezda ili šarenih dragulja i igrajte se sa bojama leta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA + SANNE (@anasanne.rs)

Blistavi nakit: Savršen za venčanja

Venčanja su simbol raskoši i slavlja, a vaš nakit treba odražavati tu radosnu atmosferu. Nakit poput svetlucavih narukvica, visećih minđuša ili upadljivog prstenja, daje notu glamura vašem izgledu. Glitter nakit prelepo se slaže s elegantnim haljinama i ističe vaš unutrašnji sjaj na ovaj poseban dan.

Najpopularniji nakit

Delikatan dodir za romantične večere

Za romantičnu večeru, odaberite nenametljivu eleganciju sa zelenim detaljima.  Komadi nakita boje smaragda pružaju utisak nežnosti i elegancije. Izaberite ogrlicu sa diskretnim priveskom ili sitne minđuše kako biste suptilno istakli svoju privlačnost. Mirna zelena boja izaziva osećaj spokoja i dodaje dašak sofisticiranosti vašoj odevnoj kombinaciji.

Najpopularniji nakit

Veliki lanci: Izdvojite se na letnjim žurkama

Letnje žurke zahtevaju hrabre i upadljive dodatke. Prepustite se čarima vrelih letnjih noći ukrašavajući se velikim lancima. Slojevite ogrlice sa prevelikim karikama ili masivne narukvice stvaraju trendi i modern izgled. Odaberite nakit u boji zlata kako biste upotpunili svoj preplanuli ten i izražavali samopouzdanje dok plešete celu noć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA + SANNE (@anasanne.rs)

I zapamtite, pravi nakit ne samo da upotpunjuje vašu odevnu kombinaciju, već predstavlja lični stil i šarm koji čini svaku priliku nezaboravnom, a ANA+SANNE nakit će vam zasigurno pomoći u tome.

Miljana MomirovićKatarina Šoškić