Povratak revijama uživo: Jesenji Serbia Fashion Week (25-29. septembar)

by | septembar 20, 2021
Serbia Fashion Week

Povratak revijama uživo Serbia Fashion Week obeležiće spektakularnim otvaranjem za koje su pripremljena mnogobrojna iznenađenja. Evo malog sneak peek-a!

Kako će izgledati otvaranje

Osamnaesto izdanje Serbia Fashion Week-a otvara revija dizajnera visoke mode, umetničkog direktora dva najveća Sajma mode u Evropi, u Parizu i Berlinu, oficijelnog člana Federacije visoke mode Francuske i potpredsednika SFW – Emerika Fransoa. Specijalna gošća na reviji francuskog dizajnera 25. septembra biće večita rok princeza Slađana Milošević. Posebnost i jedinstveni stil rok zvezde nekadašnje Jugoslavije inspirisali su Emerika Fransoa da u svoju novu kolekciju uvrsti kreaciju koju će na modnoj pisti predstaviti upravo Slađana Milošević.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta nas očekuje na programu

Narednog dana, 26. septembra na programu su revije popularnih brendova uz brojna poznata lica iz javnog života, na terasi najvećeg tržnog centra u regionu – Promenadi. Uz poštovanje svih epidemioloških mera koje će biti na snazi, trećeg dana nacionalne nedelje mode 27. septembra slede revije domaćih dizajnera, kao i gostiju iz inostranstva na krovu Novog Sada, kako mnogi nazivaju terasu TC Promenada. Od domaćih dizajnera svoje nove kolekcije prikazaće Bata Spasojević, Suzana Perić, Ivana Nikolić Stanković, Olja Srejić, Aleksandra Čupković i drugi. Od gostiju iz inostranstva svoje kreacije predstaviće Erik Roset iz SAD, Sandra Milis iz Italije, Iman Belmkadem iz Švedske i drugi.

Tu je i prateći program

I ovoga puta, pripremljen je i bogat prateći program na koji je publika navikla. Pretposlednjeg dana, 28. septembra u Muzeju Vojvodine biće otvorena izložba u okviru Design Week-a, a kada je reč o edukativnom delu programa, najveću pažnju privlači online konferencija koja se organizuje u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja. Ovom konferencijom 29. septembra biće zatvoreno jesenje izdanje Serbia Fashion Week-a, jedine licencirane mode u Srbiji.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Džidži Hadid na Moschino reviji koja je povezala posao i majčinstvo

PR/ Serbia Fashion Week