Stigla je nova džins kolekcija kojoj nećete odoleti!

by | 17 marta, 2022
džins

Džins je ove godine siroviji i slobodniji, poručuje nam povodom svoje nove kolekcije brend Legend World Wide.

Modna industrija svake sezone diktira nove trendove pune izazova, kako u pogledu kreiranja i proizvodnje, tako i u pogledu promocije i produkcije materijala.

Iz sezone u sezonu brendovi se trude da pronađu do sada neotkrivenu lokaciju, atmosferu i energiju kako bi svoje modne komade predstavili u pravom svetlu. Inspirisani slobodom prirode Legend World Wide ove sezone odlučio je da džins kao noseći komad brenda prikaže u njegovom najsirovijem i najslobodnijem izdanju.

Nova LegendWW džins kolekcija

Džins je osnova svake kežual kombinacije i veliki je izazov preneti sve njegove benefite kroz fotografije, jer je udobnost koju on donosi neophodno osetiti. Preneti njihovu lakoću, kvalitet i dugotrajnost upakovanu u pažljivo dizajnirane modele nije ni malo jednostavno.

U potrazi za idealnom lokacijom i vremenom kroz koje će preneti vrednost džins komada LegendWW ekipa prepustila se trenutku, atmosferi i energiji koja je vladala na divljim plažama Kipra odakle nam donose novu kampanju pod sloganom CALL OF NATURE.

U nastavku vam donosimo fotografije koje će vam dočarati dodir vetra, miris soli i zvuk talasa koji udaraju u neobične bele stene.

džins džins džins džins džins

Pročitajte i… Teksas trendovi za 2022: Evo šta će biti u fokusu kada je džins u pitanju

lepotaizdravlje.rsPromo