Svetlonarandžasta: Boja koja će obeležiti leto 2023!

by | 15 marta, 2023
Glavna boja leta 2023

Sočno, životno potvrđujuće i maksimalno sunčano. Glavna boja leta 2023. je svetlonarandžasta, a mi vam u nastavku otkrivamo kako da je kombinujete!

Tangelo (drugi naziv za svetlonarandžastu boju) je zapravo voće. Kao što ste možda pretpostavili, iz porodice citrusa. Reč je o hibridu mandarine, tačnije jedne od sorti mandarine, grejpfruta ili pomela, po izboru odgajivača. A tangelo u pogledu boje je, naravno, varijanta narandže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OF Seventy (@ofseventy)

Glavna boja leta 2023. je svetlonarandžasta a evo kako je nositi

Više je bolje: narandžasta + narandžasta

Kada ćete, ako ne na vrelo leto, da nosite tako sočne komplete? Zato ne tražimo, već vas pozivamo da mešate tangelo sa tangelom (u redu, možete koristiti narandža ili mandarina nijanse), podižući raspoloženje sebi i onima oko vas.

Nebeskoplava i svetlonarandžasta

U slučaju narandžaste, postoje dve kombinacije boja koje se dobro slažu i izgledaju jednostavno odlično. Prvi je narandža + moka, više za jesen. Druga je narandžasta + plava, što nam treba za ovo leto!

Najlakši način je da uzmete klasične plave farmerke i nosite ih sa tangelo topom. Ako želite nešto komplikovanije, eksperimentišite sa nebesko plavim ili  indigo nijansama.

Glavna boja leta 2023. u kombinaciji sa crnom

Ova kombinacija može da vas podseti na georgijevsku lentu, ali nemojte žuriti sa zaključcima. Zaista, kombinaciju crne i narandžaste u duhu blokade boja najbolje je ostaviti do majskih praznika.

I ovde postavite akcente sa crnim kaišem, crnom torbicom, crnim šeširom ili crnim sandalama uparene sa haljinom ili širokim pantalonama u tangelo nijansi. Obavezno probajte.

Uz animal print

Ovo nije kombinacija za one sa slabim srcem, niti za stidljive, jer će druge izludeti i garantovano će vas pretvoriti u modnu ikonu. Slažemo se, crvena sa leopardom je previše upadljiva, a nekad deluje i vulgarno. Ali tangelo je sasvim druga priča. Sočna narandžasta će podržati braon osnovu i neće dozvoliti da look deluje prenapadno.

Spremni da podignete ulog? Neka suknja ili haljina od lakirane veštačke kože budu narandžaste boje. Glavna stvar je najjednostavnija silueta i bez nepotrebnih detalja.

Glavna boja godine 2023- svetlonarandžasta i bela iliti royal flush

Royal flush je najbolja kombinacija u pokeru. A najbolja (uvek prikladna, svetla i suzdržana istovremeno, „savršeno začinjena“, kako bi rekao Gordon Remzi) kombinacija u modi je tangelo i bela.

Možda obična bela majica i narandžaste pantalone, ili možda bela sa narandžastim detaljima? Možete čak izabrati i belu osnovu s komadima tangelo u vidu bluze, suknje ili patika…

 

Lepota i zdravljeIlya S. Savenok / Stringer via Getty Entertainment; James Gourley / Stringer via Getty Entertainment; Pascal Le Segretain / Staff via Getty Entertainment; Pietro S. D'Aprano / Stringer via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.