Beauty Insider: Koja EUCERIN®HYALURON-FILLER linija je za vas?

by | 5 januara, 2023
Eucerin®Hyaluron-Filler

Da bi vaša koža i tokom zime ostala lepa i zdrava, potrebna joj je dodatna nega ili promena rutine nege. Šta možemo učiniti da ostane hidrirana i mladolika? Obratite pažnju na proizvode iz Eucerin®Hyaluron-Filler linije, koji imaju trostruki efekat. Ali, koja linija je baš za vas?

Lepota i zdravlje za Eucerin.

Vetar, hladnoća, kao i suv i topao vazduh u zatvorenom prostoru sve to narušava zaštitni sloj kože, zbog čega ona brže gubi vlagu i postaje dehidrirana, čak i ako tipski nije suva. Na dehidriranoj koži, naravno, do izražaja dolaze svi znakovi starenja – bore, umoran izgled, gubitak elastičnosti i čvrstine. Zato tokom hladnih i vetrovitih dana obavezno ušuškajte” svoju kožu kremama i serumima koji će joj obezbediti dodatnu hidrataciju, anti-age efekat i zaštitu od UV zračenja, koje utiče na prevremeno starenje kože, a koje je prisutuno i tokom oblačnih, zimskih dana.

Kako da koža i zimi ostane hidrirana?

Osnovna osobina hijaluronske kiseline je da vezuje velike količine vode. Upravo na toj osobini zasniva se njen anti-age efekat. Zato za negu tokom zime izaberite preparate koji nadoknađuju nivo hijalurona u koži, stimulišu njegovu proizvodnju i štite nivo hijaluronske kiseline u koži.

Ovaj trostruki efekat pružiće vam preparati iz Eucerin®Hyaluron-FillerX linije, čija unapređena formulacija sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca, bioaktivne glicin saponine i enoksolon.

Kako deluju Eucerin®Hyaluron-Filler sastojci?

Svaki sastojak osnovne formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler linije ima svoj zadatak:

  • Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca nadoknađuje rezerve hijalurona i popunjava bore na površini, ali i duboko u koži.

  • Glicin saponini podstiču stvaranje hijalurona.

  • Enoksolon usporava razgradnju hijaluronske kiseline i tako štiti nivo hijalurona u koži.

Ali to nije sve. U tri različite anti-age Eucerin®Hyaluron-Filler linije osnovna formulacija obogaćena je pažljivo odabranim sastojcima koji ciljano deluju na određene znakove starenja.

Koju Eucerin®Hyaluron-Filler liniju izabrati?

Svaka koža u zavisnosti od genetike, načina života i spoljašnjih faktora, stari na različit način. Pojedini znakovi starenja karakteristični su za određeno životno doba, ali ne moraju se svima dešavati u istim godinama.

Zato je veoma važno da se anti-age nega bira ne samo prema tipu kože i godinama već i prema individualnim znacima starenja.

  • Ako su najizraženiji znak starenja vaše kože bore, za popunjavanje finih, tankih linija i optimalnu hidrataciju kože izaberite preparate iz osnovne Eucerin®HyaluronFiller linije, koji obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i dugotrajnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži.

  • Ukoliko vaše lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože povratiće redovna nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linije. Kreme za dnevnu negu iz ove linije sadrže i magnolol i oligopeptide, koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora.

  • Kad je u pitanju zrela koža koja gubi elastičnost i čvrstinu, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Unapređena formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparata izlazi u susret svim potrebama zrelih godina, jer nudi odgovor na sve izazove na putu do glatke, blistave i podmlađene kože – umanjuje duboke bore, vraća čvrstinu i elastičnost i ujednačava ten!

PromoPromo