Pitali smo poznate DAME: Bez kog preparata ne možete LETI?

by | jun 27, 2009

lepota i zdravlje andjelija vujovic
ANĐELIJA VUJOVI: „Nivea Body Milk“ zauvek!

Moj omiljeni kozmetički proizvod, bez koga ne mogu ni leti ni zimi, jeste „Nivea Body Milk“. Ovo hranljivo mleko, posle sunca i morske soli, najbolje hidrira i hrani moju kožu. „Niveine“ proizvode koristila sam još u detinjstvu i ta navika iz najranijih dana, po svemu sudeći, nikad me neće napustiti. Naravno, što zbog posla, što privatno, u životu sam isprobavala razna mleka, losione i kreme za telo. Međutim, „Nivea“ je za mene ostala najbolja i najviše prija mojoj koži. Zato sam joj verna već toliko godina.

 


Članak se nastavlja posle reklama


lepota i zdravlje vesna dedic

VESNA DEDIĆ: Kiseonik u spreju!
Leti ne mogu bez aktivnog kiseonika u spreju, koji kupujem u apoteci, a koji košta nešto više od 300 dinara. Fenomenalan je! Probala sam i firmirane, čija je cena nekoliko puta viša, ali učinak nije ni približan ovom medicinskom. Kad ga upotrebljavate, bubuljica naprosto ne može da vam se pojavi. Prskam ga u kolima, na poslu, a naročito na plaži. Najkraće rečeno, za njim posegnem čim osetim da mi lice nije čisto, da mi je toplo, da mi treba osveženje…

Članak se nastavlja posle reklama

 


Članak se nastavlja posle reklama

 


Članak se nastavlja posle reklama

lepota i zdravlje maja mandzukaMAJA MANDŽUKA: Ništa bez „Lancoma“!
I za lice i za telo najčešće koristim „Lancomove“ kreme sa visokim zaštitnim faktorom. Bez njih stvarno ne mogu da zamislim leto, jer volim opušteno da idem u šetnju i na plažu, a da ne moram da brinem da ću izgoreti. Obavezno stavljam i sjaj za usta, takođe „Lancomov“, sa zaštitnim faktorom 15. Pošto veoma vodim računa o svojoj kosi, leti uvek koristim i sprej koji vlasi štiti od sunca. Uglavnom kupujem „Revlonov“ ili „L’Orealov“ zaštitni sprej. Svi ovi preparati veoma su mi važni, jer celo leto provodim na moru. Trenutno, za lice koristim proizvode firme „Dr. Dennis Gross“ i mogu da kažem da sam zaista zadovoljna.

 

Članak se nastavlja posle reklama


lepota i zdravlje

MIRJANA PURAR: Za sunce samo „Garnier“!
Ne mogu bez kreme sa sunčanje, sa zaštitnim faktorom 15. Nameravam da ovog leta probam „Garnierovu“ kremu. Na moju odluku ne utiču reklame, već iskustvo. Probam razne kreme, pa onda napravim listu onih koje mi prijaju i drugih koje nikada više neću kupiti. Lice štitim od sunca „Shiseidovom“ kremom sa SPF 15.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Tagovi: