Pratite ritam svoje kože!

by | oktobar 27, 2017

Bez obzira na to što se potrebe kože u tridesetim, četrdesetim i pedesetim godinama znatno razlikuju, svi želimo isto – da izgledamo savršeno u svakom životnom dobu. Imajući to u vidu, NIVEA je kreirala jedinstvenu liniju krema NIVEA Anti-Wrinkle Plus.

Foto: PR

AKO STE 35+…
Nakon 35. godine, na koži lica ne samo da se manifestuju bore, već se menja i njena kompletna struktura. U ovom periodu, kao posledice starenja kože, primećuju se i prve mimične bore, koža postaje suvlja i opada nivo hidratacije.

Članak se nastavlja posle reklama

REŠENJE: Da biste sprečili ove simptome, koristite dnevnu i noćnu negu protiv bora iz linije NIVEA Anti-Wrinkle + Moisture 35+. Posebno razvijena formulacija obezbeđuje koži sve ono što joj je najpotrebnije u ovom periodu, ublažava bore i pruža intenzivnu hidrataciju. Njena efikasnost krije se u dragocenim sastojcima. Ulje semenki grožđa štiti koži i dubinski je hidrira. Vitamin E, prirodni antioksidant, efikasno sprečava fotostarenje, regeneriše kožu i održava potreban nivo hidratacije, a tu su i UV filteri. Noćna krema obogaćena je pantenolom koji pospešuje obnavljanje kože tokom noći i poboljšava njenu sposobnost da apsorbuje i vezuje vodu u rožnatom sloju epiderma.

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: PR

AKO STE 45+…
Nakon 45. godine, proces starenja kože odvija se intenzivnije. Metabolizam se usporava, a posledice dugogodišnjeg uticaja spoljašnjih faktora (naročito UV zračenja i reaktivnih čestica kiseonika) odražavaju se na licu. U ovom periodu, najuočljiviji znaci starenja su izražene bore i smanjena čvrstina kože.

Članak se nastavlja posle reklama

REŠENJE: NIVEA Anti-Wrinkle + Firming dnevna i noćna krema koje učvršćuju kožu i ublažavaju bore. Dnevna krema sadrži ulje koštica kajsije (efikasno zateže kožu), ši buter (jača prirodnu zaštitnu barijeru i pruža hidrataciju) i UV filtere. Noćna krema je obogaćena hranjivim uljem makadamije i pantenolom.

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: PR

Članak se nastavlja posle reklama

AKO STE 55+…
Kod žena starijih od 50 godina nivo ženskih hormona estrogena, odgovornih za čvrstinu kože i njenu vitalnost, značajno opada. U ovom periodu, najuočljiviji znaci starenja kože su sve izraženije bore i znatno slabija regenerativna sposobnost kože.

REŠENJE: NIVEA Anti-Wrinkle + Revitalizing dnevna i noćna krema. Posebno razvijena formulacija ovih proizvoda pruža koži sve ono što joj je najpotrebnije u ovom periodu, revitalizuje je i ublažava vidljive bore. Dnevna krema sadrži arganovo ulje, koje usporava proces starenja, kalcijum i UV filtere. Noćna krema, obogaćena uljem avokada i pantenolom, poboljšava vitalnost kože i pospešuje njeno obnavljanje tokom noći.