Tajne lepote holivudskih DIVA (Treći deo)

by | april 7, 2010

Lako je izgledati „kao milion dolara„, kada imate nekoliko miliona na računu. Tada sebi možete da priuštite najbolje frizere, stiliste i vizažiste na svetu, ali realnost je u većini slučajeva nešto drugačija.


Članak se nastavlja posle reklama

Mesta za očajavanje nema, jer najbolji saveti za dobar izgled su često toliko jednostavni da zaboravimo na njih (poput one maksime – manje je više). Otkrivamo savete koje su vrhunski stilisti, kozmetičari, vizažisti i frizeri slavnih dama bili spremni da podele s javnošću.

 

30. Uvek očistite lice pre saune, nakon parenja biće neverovatno meko – savetuje Lizi Kurt svojim klijentkinjama Majline Klas i Emiliji Foks.

Članak se nastavlja posle reklama

 

31. Neka vaša rutina čišćenja bude jednostavna i držite se proizvoda koji su namenjeni vašem tipu kože – rekla je Anabel Kalum Eli Mekfirson i Dejzi Lov.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Natali Portman32. U kožu izmorenu zimom natapkajte vitamin E iz kapsule, a na suva područja namažite ga svake večeri – savetuje Rut Funel, koja pomaže Natali Portman, Liberti Ros i Gemi Arterton.

Članak se nastavlja posle reklama

 

33. Za sjajan ten namažite malo tečnog iluminatora i nanesite puder u kamenu! – savet je Aleks Babski, koja radi s Pink i „Girls Aloud“.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Zizel Bundsen34. Kada mažete lice koristite pokrete odozdo prema gore i prema spolja – savetuje Anastasia Ahileos, koja je zadužena za Žizel Bundšen, Donu Air i Naomi Kempbel.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Sara Dzesika Parker35. Neka se krema upije 20-30 minuta pre nego što stavite puder. Tako će biti trajniji – tvrdi Niki Lederman, kojoj veruju Kristina Riči, Kristin Dejvis i Sara Džesika Parker.

 

36. Za efekat velikih očiju zamenite crnu olovku onom bež boje – savetuje Karolin Barnes.

Članak se nastavlja posle reklama

 

37. Kosu perite da mlaz ide niz dlaku – to će sakriti ispucale vrhove – savet je Sibi Bolan, žene zadužene za kosu Alekse Čung.

 

Članak se nastavlja posle reklama

38. Na put nosite pakovanja s integrisanim proizvodom u tubi – savet je Karoline Frazer.

 

39. Rubi Hamer koja uređuje Sijenu Miler tvrdi da malo providnog primera za lice na čelu, u unutrašnjem uglu oka, na jagodicama i na sredini brade daje odmoran izgled.

 

40. Za prirodan izgled, ivice nanesenog ruža razmažite štapićem za uši – savetuje Silver Bramham, zadužena za Megi Gilenhal, Fearne Koton i Aleksu Čung.

 

41. Trik za punije usne Anabel Hobs: Stavite malo hajlajtera na Kupidov luk, a tek onda nanesite ruž.

 

Keli Bruk42. Uvek učvrstite mejk-ap fiksatorom u spreju kako bi bio postojan ceo dan – ističe Deni Guinsberg, koja radi s Erin O’Konor i Keli Bruk.

 

43. Nakon što smeđom olovkom iscrtate obrve, nanesite malo hajlajtera iznad i ispod obrve – tvrdi Erian Pul.

 

44. Za prirodan izgled preskočite maskaru i pažljivo nanesite crnu ili smeđu olovku na unutrašnju ivicu gornjih trepavica – kaže Daniel Sandler, vizažista Georgine Čapman i Pičiz Geldof.

 

45. Umesto matirajućeg pudera u prahu, odaberite onaj gelaste teksture koji će dati prirodniji efekat – savet je Rut Funel.

 

Eva Longorija46. Sue Devit (žena koja savetuje Kristi Tarlington, Evu Longoriju, Dženifer Lopez i Hilari Daf) kaže da je najbolji korektor onaj boje lososa jer gotovo savršeno prikriva podočnjake.

 

47. Ako postoje pravila – kršite ih! Šminkanje mora da bude i kreativno i zabavno, pa zašto ne bi koristili sjaj umesto senke – pita se Ešli Vard, koja radi s Nikol Kidman, Sandrom Bulok i Bet Dito.

 

Nikol Kidman48. Eli Vakamatsu, koja radi s Klaudijom Šifer kaže da iskoristite promotivna šminkanja i konsultacije u parfimerijama, sajmovima kozmetike i apotekama. Osim što ćete dobiti besplatan savet, možda vam udele i testere.

 

49. Malo iluminatora u unutrašnjem uglu oka, plus roze rumenilo i izgledaćete kao da ste spavali 12 sati! – tvrdi Ema Dej, koja radi sa Sijenom Miler.

 

50. Nemojte svaki dan nanositi puder! Ponekad je korektor dovoljan za predivan dnevni izgled – savetuje Liz Martins, koja šminka Šeril Kol, Kejt Bosvort i La Rouks.

 

Izvor: Press

Tagovi: