Dodir leta po neverovatnim cenama: Opremite svoj neseser za manje od 1500 dinara

by | jul 5, 2017

Već sa prvim vrelim danima razmišljate o idealnoj letnjoj destinaciji, atraktivnim kupaćim kostimima, udobnim sandalama i šarenim šeširima – to je pravi trenutak da odaberete i letnje beauty saveznike koji će vašem stajlingu dati posebnu vedrinu, a koži pružiti istu sezonsku svežinu.

Odložite tešku šminku i napravite prostora za upečatljive boje i proizvode koji su vam zahvaljujući velikoj rasprodaji u Avon brošuri i na www.avon.rs, koja važi od 6. do 26. jula, dostupni po čak 70% nižim cenama. Za senzacionalan letnji izgled dovoljni su vam raznobojni karmini, maskara i lakovi za nokte. Sve to možete kupiti za manje od 1500 dinara, a moći ćete da obradujete i prijateljicu, mamu ili sestru poklonom, jer uz 1 poručen proizvod dobijate drugi iz iste kategorije za samo 10 dinara!

Članak se nastavlja posle reklama

Zavodljive usne u svakoj prilici

Volite da istaknete preplanuo ten na plaži uz pomoć nude ruža, ali i da začinite večernji izlazak jarkom bojom na usnama? Ne brinite, jer dva Kiss’n’go ruža za usne možete nabaviti za samo 389 dinara.

Pogled koji obara s nogu

Članak se nastavlja posle reklama

Uz pomoć True Colour SuperSHOCK Max Volume maskare, koju možete kupiti za 579 dinara, dobićete maksimalan volumen. Iskoristite akciju i nabavite je i u vodootpornoj verziji, kako bi vaš pogled zauvek ostao upamćen i na plaži!

Razigrani nokti

Članak se nastavlja posle reklama

Kupovinom BB 7 u 1 laka za nokte po ceni od 369 dinara takođe ostvarujete mogućnost da izaberete još jednu nijansu po ceni od samo 10 dinara. Birajte letnje boje koje će savršeno oslikati vaše dobro raspoloženje!

Prepustite se čarima leta i uštedite uz omiljene make-up proizvode!

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: