Dragan Mićanović i Gorica Nešović promovisali prvo crveno pivo u Srbiji

by | april 18, 2013

LAV brend obradovao je ljubitelje piva još jednom inovacijom u svom portfoliju, predstavivši LAV CRVENO na specijalno organizovanom događaju u restoranu “Ima dana” u Beogradu. Goste su u prijatnoj atmosferi zabavljali domaćini večeri – poznati glumac Dragan Mićanović i popularna voditeljka Gorica Nešović.

Članak se nastavlja posle reklama

LAV CRVENO je savršen izbor za svakog gurmana, to je pivo napravljeno za hranu i dušu. Napravljeno je u saradnji sa našim najboljim klijentima – više od hiljadu iskusnih ugostitelja. Iskreno se nadamo da će LAV CRVENO vrlo brzo postati neizostavni deo svakog obroka i svih vrsta proslava“, izjavio je marketing direktor kompanije Carlsberg Srbija, Andre Jacques.

LAV CRVENO spada u kategoriju crvenih piva i savršeno se uklapa uz hranu, upotpunjujući užitak jela. Crvenkaste je boje, jedinstvenog ukusa i arome, napravljeno od posebnog tipa slada i najfinijih sorti hmelja, i sadrži 5,2 odsto alkohola.

Članak se nastavlja posle reklama

Prvo je pivo na našem tržištu koje istovremeno pruža komplementarno i kontrastno iskustvo pri konzumiranju uz hranu. Dostupno je u nepovratnoj ambalaži od 0.4l i povratnoj od 0.5l, a u prodaji se nalazi od početka aprila,

Osnovna karakteristika koja izdvaja crveno pivo od ostalih vrsta piva jesu boja i sastojci. Crvenkastu boju piva određuje boja slada, dok je ukus ovog piva blago slatkast, sa specifičnom aromom.

Članak se nastavlja posle reklama

Oni koji vole da probaju nešto novo, a ipak žele da ostanu verni svom omiljenom pivu, imaju prilike da uživaju u novoj varijanti LAV-a.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: