Uz Eucerin zima je sjajna!

by | decembar 3, 2020

Prednovogodišnji period uvek donosi uzbuđenje jer, kakve god da je izazove donela aktuelna godina, nadamo se da će nova biti bolja, lakša i lepša.

Pokloni koje u ovom periodu biramo za najbliže simbol su lepih želja koje imamo za njih. Zato se veoma često tiču lepote i nege.

Upravo u tom duhu Eucerin® vam tradicionalno omogućava da pokloni koje spremate svojim bližnjima ili sebi, budu bogatiji i uzbudljiviji.

Članak se nastavlja posle reklama

Zato vas i ove zime uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme u apotekama kao poklon očekuje kozmetički neseser sa porukom Uz Eucerin® zima je sjajna, koji sadrži preparate za antiage negu i higijenu tela.

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice kao poklon vas očekuje atraktivni neseser sa mini pakovanjima Eucerin® krema za dnevnu i noćnu antiage negu i ulja za tuširanje

U neseserima se nalaze mini pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler ili Eucerin® Hyaluron Filler+Elasticity linije, plus Eucerin®pH5 Ulje za tuširanje, takođe u pakovanju od 20ml.

Članak se nastavlja posle reklama
promopromo