Iskoristite septembarsku Eucerin® akciju i zadovoljite sve potrebe svoje kože

by | septembar 1, 2017

Primećujete da vam je koža nakon leta suva, a bore izraženije? Smetaju vam bubuljice i fleke koje su posledica negativnih efekata sunčevog zračenja? Sa dolaskom prvih septembarskih dana vašoj koži neophodan je i novi režim nege.

Foto: Facebook.com/Eucerin.RS

S obzirom na to se među neželjene efekte UV zračenja najčešće ubrajaju isušenost, akne, fleke i izraženije bore, u novoj rutini nege posebnu pažnju obratite na čišćenje, hidrataciju i regeneraciju kože. Naravno, antejdž nega se podrazumeva, s tim što je na pragu jeseni borbu protiv starenja kože potrebno intezivirati upotrebom seruma, koncentrata, kao i krema za osetljivo područje oko očiju.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: PR

Poznajući i prepoznajući potrebe vaše kože, Eucerin® i ove godine od 1.do 30.septembra organizuje Dane Eucerina tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti po ceni nižoj za 20 odsto! Dani Eucerina u pojedinanim apotekama traju tri dana, a na popustu su svi preparati osim promotivnih paketa i artikala čija je cena već snižena.

Raspitajte se kod vaših apotekara, požurite u najbližu Eucerin® partner apoteku, ili posetite sajt www.eucerin.rs, i iskoristite svoje Eucerin® dane jer – Eucerin® dani su vaši dani!

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.