Koja veš mašina je najbolja za kućni budžet?

by | novembar 23, 2016

Ona koja štedi vreme, struju i novac i da u nju tokom pranja možete ubaciti zalutalu čarapu!

Foto: Promo

Foto: Promo

Zaboravljene čarape zapale iza radijatora, ispod nameštaja ili jednostavno one koje su greškom spojene sa drugim parom su jedna od najvećih frustracija za sve one koji peru veš. Prema istraživanjima oko 90 odsto ispitanika u Evropi želi mašinu u koju će moći da ubaci prljav veš i nakon što je sam proces pranja započeo.

Članak se nastavlja posle reklama

Mogućnost dodavanja zaboravljenog odevnog komada je praktično rešenje koje nudi Samsungova inovativna AddWash mašina sa dodatnim vratima kroz koja se može ubaciti zaboravljeni komad odeće u svakom trenutku, bez obzira na to što mašina radi. Dovoljno je pritisnuti taster za pauzu i nakon toga otvoriti dodatna vrata, koja su dovoljno velika da se kroz njih mogu ubaciti dukserica ili farmerke.

Pri kupovini veš mašine, kako biste dodatno uštedeli novac i energiju obratite pažnju da li mašina ima još neke od inovacija koje će učiniti pranje veša jednostavnijim. Na primer: Eco Bubble tehnologiju, keramički grejač vode, mogućnosti brzog pranja, digitalni inverterski motor, dijamantski bubanj.

EcoBubble tehnologija stvara koncentrovani rastvor deterdženta i istovremeno uduvava veliku količinu vazduha, koju potom upumpava u bubanj mašine. Mehurići deterdženta upijaju se u tkaninu brže, dublje i ravnomerno nakon čega se temeljno ispiraju. Najveća je prednost ove tehnologije ušteda električne energije jer korišćenjem programa hladnog pranja može se uštedeti i do 70 posto električne energije.

Članak se nastavlja posle reklama
Foto: Promo

Foto: Promo

Ukoliko kupite mašinu sa keramičkim grejačima trebalo bi da znate da oni sprečavaju taloženje kamenca, ali i omogućavaju uštedu električne energije zbog bržeg grejanja pri pranju na visokim temperaturama.

Članak se nastavlja posle reklama

Opcija SuperSpeed na Samsung veš mašinama omogućava pranje veša za manje od sat vremena, bez smanjenja kvaliteta pranja. U mašinu se ubrizgava snažan mlaz vode, čime se deterdžent ispira u trenutku, a veš pere brže.

Ukoliko imate mogućnosti, izaberite mašinu sa dijamantskim bubnjem jer smanjuje izloženost materijala mogućem oštećenju, u odnosu na uobičajene bubnjeve mašina za veš, za značajnih 34 posto.

Članak se nastavlja posle reklama

Savremene mašine opremljene su nizom funkcija kojima je moguće upravljati sa Android ili iOS pametnih telefona. Možete da pratite ciklus pranja ili da dobijete obaveštenje o početku idućeg ciklusa pranja, kako bi na primer dodali osetljivo ili ručno opran veš pri kraju programa.


Ušteda pri kupovini veš mašine ili frižidera

Članak se nastavlja posle reklama

Samsung u svojoj ponudi ima veliki broj modela sa najvišim energetskim razredom A+++, koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike i pri tome voditi računa o kućnom budžetu i životnoj sredini. Ukoliko ove jeseni razmišljate o zameni kućnih aparata, Samsung je obezbedio da ušteda bude još veša. Ukoliko kupite neki model iz široke palete Samsung frižidera ili neki od modela Samsung veš mašina A+++ do 30. novembra u radnjama Gigatron, Tehnomanija, Emmezeta, Home Center, Tehnopolis ili Win Win, možete ostvariti uštedu do 31 000 dinara. Koji modeli su na akciji pogledajte na http://www.samsung.com/rs/offer/samsung-pametna-racunica.

 

Tagovi: