Marie Claire Srbija vas izveštava o najluskuznijim dizajnerskim torbama

by | jul 4, 2024
Luksuzne dizajnerske torbe

Luksuzne dizajnerske torbe su ono što svi želimo da imamo u svom ormaru. Međutim, da biste znali koje torbe su najpopularnije, tu je Marie Claire Srbija

Torbe su veoma važni aksesoari u svetu mode i glamura, pa nije svejedno kako ćete ih ukombinovati u svoj stil. Dizajneri nam uvek pripreme zanimljive modele od kojih je neke lako i jednostavno nositi uz elegantne autfite, dok druge zahtevaju ekstravaganciju.

Maire Claire Srbija je portal koji vam pruža uvid u svetsku i visoku modu, ali takođe prikazuje trendove u svetu lepote, frizura, stila, kao i borbe u svetu feminizma. Na portalu ćete naći savete za uspešnu izgradnju karijere i osimšljavanje zanimljivih putovanja.

Članak se nastavlja posle reklama

Luksuzne dizajnerske torbe na Marie Claire Srbija

Najpoznatije modne kuće konstantno osmišljavaju kako da spoje lepo i korisno, ali i naravno jedinstveno. Rezultat toga bude fantastičan, a sve što mi treba da uradimo jeste da se odlučimo za omiljeni model.

Bezvremenska Gucci Jackie torba u novom ruhu

Novi kreativni direktor prestižne kuće Gucci, Sabato De Sarno, pridružio se 2023. godine na čelu luskuznog brenda nakon raznih angažmana u dizajnerskim timovima brednova Prada, Dolce & Gabbana i Valentino.

Bezvremenska Gucci Jackie torba u novom ruhu

Članak se nastavlja posle reklama

 

Prada Buckle torba će brzo postati kultni klasik

Dizajniranje kultnih aksesoara je u krvi Miuccia Prada. Kao najmlađa unuka dizajnera Mario Prada, koji je osnovao luksuzni brend 1913. godine, Miuccia je preuzela kuću 1978.

Članak se nastavlja posle reklama

Dior Saddle torba na vrhu već 25 godina

Čak i ako ne jašete, verovatno ste čuli za Dior Saddle ili „sedlo“. Ova dizajnerska torba koju je stvorio Džon Galijano i dan-danas je ikonična.

Roy Rochlin / Stringer/GettyImagesEntertainment, Victor Boyko / Stringer/GettyImagesEntertainment, ©Launchmetrics/spotlight