Prva linija za zaštitu od sunca koja štiti odeću: NIVEA Sun Protect & Moisture

Foto: PR

Leto je zabavno. Provodite dane napolju, igrajući se sa decom u parku, ili jednostavno uživajući na plaži. Znate koliko je važno da zaštitite svoju kožu proizvodima za sunčanje, kao i da morate da ih nanosite više puta tokom dana. Neminovno, u nekom momnetu, vaša odeća doći će u dodir sa proizvodom za zaštitu od sunca, bilo kad zagrlite dete, obučete majcu, ili jednostavno tokom nanošenja preparata. Nažalost, proizvodi za zaštitu od sunca mogu da ostave žute fleke na odeći, koje posebno postaju vidljive nakon pranja. No, sada je brend NIVEA Sun razvio fenomenalnu inovaciju: sa novom generacijom proizvoda NIVEA Sun Protect & Moisture sa zaštitom odeće dobijate pouzdanu zaštitu od sunca i inovativnu formulaciju koja pomaže da se fleke izazvane UV filterima lakše operu.

Foto: PR

Članak se nastavlja posle reklama

„Kreirali smo kompleks za zaštitu odeće i dodali ga formulaciji naše dobropoznate i pouzdane linije NIVEA Sun Protect & Moisture,” objašnjava dr Lara Terštegen iz odeljenja za razvoj proizvoda NIVEA Sun, Beiersdorf AG. „Zahvaljujući tome, fleke izazvane UV filterima mogu lakše da se operu sa odeće.” Istovremeno, kompleks za zaštitu odeće aktivira se tokom pranja i deluje samo na odeću, tako da ne utiče negativno na pouzdanu zaštitu i toleranciju kože po kojima je NIVEA Sun poznat.

Potrošači koji su isprobali NIVEA Sun sa zaštitom odeće bili su oduševljeni: devetoro od desetoro njih izjavilo je da nakon pranja nije primetilo nikakve mrlje na svojoj odeći. Institut Hoenštajn, akreditovana laboratorija za testiranje sa fokusom na testiranju i sertifikovanju tekstila, potvrdila je ove odlične rezultate.

Pogledajte koje sve proizvode sadrži NIVEA Sun Protect & Moisture linija sa zaštitom odeće za odrasle

Članak se nastavlja posle reklama


NIVEA Sun brine i o zaštiti mališana, te se u okviru Protect & Moisture linije sa zaštitom odeće nalaze i proizvodi za decu.